Evenimentul Zilei > Actualitate > Mamă disperată. Fiica ei e exploatată de un „Mesia” cunoscut pe Internet
Mamă disperată. Fiica ei e exploatată de un „Mesia” cunoscut pe Internet

Mamă disperată. Fiica ei e exploatată de un „Mesia” cunoscut pe Internet

Un ”Mesia” apărut pe o reţea de socializare şi-a pus în cap, drept scop în viaţă, nu să se sacrifice pentru a salva omenirea, ci doar pe o fată de 25 de ani, pescuită de pe aceeaşi reţea de socializare.  De la ce să o salveze, nu prea ştie să explice. E o fată mai înceată la minte, pe care pur şi simplu a prostit-o să plece de lângă mama ei,  promițându-i că o va face bine şi o va reda societăţii. Ca să poată munci. Nu pretinde nimic în schimb. Doar ca fata să-şi părăsească vechiul iubit şi să devină iubita lui. Şi să se mute cu el, pentru că o ia şi de nevastă.

Exploatarea sexuală

Lucrurile nu se opresc doar la educația de ”bune maniere”, după cum se poate vedea din tabelul publicat. Claudiu nu este doar consilierul psihologic al Roxanei, ci şi concubinul ei. Ca să nu aibă cumva probleme că s-a culcat cu fata fără acordul ei, deci a violat-o, a apelat din nou la disciplină. A pus-o să scrie, deslânat aşa cum poate ea, că este de acord să întreţină raporturi sexuale cu el. Desigur, numai în anumite condiţii, că de-aia-i disciplină! Să impună reguli.

Această a doua hârtie este şi mai aberantă decât prima, cea cu programul. Ea cuprinde cinci puncte, care unui medic de specialitate credem că i-ar da ceva de gândit. Iată-i conţinutul incredibil:

„Declaraţie! Subsemnata G. Roxana, declar pe propria răspundere să întreţin relaţii sexuale cu Duinea Claudiu în următoarele condiţii:

1.Permit să întreţin relaţii sexuale doar atinsă, când sunt întrebată de cinci ori dacă vreau să ne relaxăm în doi.

2.Permit să întreţin relaţii sexuale atunci când simt nevoia de atâta relaxare.

3.Nu se întreţin relaţii sexuale când: a) fără chef. b) fără a răspunde la întrebări – bolnavă c) nu se permite întreţinerea relaţiilor sexuale atunci când persoana nu doreşte. Sunt de acord cu aspectele menţionate mai sus” .

Sub aceste aberaţii stă un R caligrafiat strâmb, în loc de semnătură.

Dincolo de absurditatea unui astfel de „act” între doi concubini care consimt să locuiască împreună, dintre toate punctele enumerate, cel mai frapant este cel referitor la cele cinci întrebări.

De ce trebuie Claudiu să o întrebe pe Roxana de cinci ori dacă vrea să facă amor cu el? Aici intervine din nou pregătirea psihologico-practico-voluntară a lui Claudiu: „Pentru că, prima întrebare, creierul poate nu înţelege. A doua: se trimite o conexiune la sistemul nervos în corp. A treia întrebare este deja o confirmare. A patra întrebare: se vede dacă i se confirmă sau nu. Iar a cincea întrebare este rezultatul final.” Asta, da psihologie aplicată!

Sechestrare şi șantaj emoțional fără consecințe

Dincolo de aberaţiile din acest caz, lucrurile pot foarte uşor îmbrăca şi aspect penal.

Zilele trecute, Roxana şi-a sunat disperată mama, cerându-i să vină să o ia de la Claudiu. Numai că psihologul de ocazie nu a vrut să-i dea drumul acasă. Ceea ce seamănă a sechestrare de persoane.

Mai mult. Pentru că nu este înţeles în România, lui Claudiu i s-a făcut iar dor de ducă. Ar pleca acum nu în Germania, ci în Cehia. Evident, luând-o cu el şi pe Roxana, ușor de convins să-și schimbe starea. Vrea ca să-i desăvârşească educaţia. Şi să poată să muncească.

Cam la ce muncă credeţi că vrea să o pună Claudiu pe Roxana care, deşi are mintea unui copil, la trup este o femeie zdravănă, de douăzeci şi cinci de ani?

Iar mama fetei nu se poate opune în nici un fel, pentru că o comisie a decis că fata este perfect sănătoasă mintal, iar pentru Poliție, Roxana este o persoană majoră.

 

 

PAGINA ANTERIOARA