"Mai bine plec acum"

"Mai bine plec acum"

Cosmin Olaroiu s-a despartit ieri oficial de Steaua, urmand sa preia echipa saudita Al Hilal contra unui salariu de 1,7 milioane de euro pe an.

Cosmin Olaroiu s-a despartit ieri oficial de Steaua, dand curs ofertei venite de la gruparea saudita Al Hilal. Oli va sta doi ani la arabi si va incasa 1,7 milioane de euro pe sezon.

„Le-am cerut si ce nu credeam ca imi vor da”, a recunoscut fostul tehnician al „ros-albastrilor”. „La inceput nu m-a interesat mult si de aceea le-am cerut multi bani. Ieri- dimineata m-au sunat din nou si mi-au facut o oferta si mai mare. Mi s-a parut de bun-simt sa-i spun si lui Gigi”, a declarat Olaroiu.

„Aceasta perioada de un an si jumatate a fost cea mai frumoasa din viata mea sportiva. Mi-am implinit multe din visuri, am facut rezultate care vor ramane in palmaresul clubului. Dar asa este viata, drumurile se despart la un moment dat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai bine plec acum, decat intr-un moment delicat”, a completat Oli. Tehnicianul de la Al Hilal a recunoscut in gluma ca este obisnuit cu imixtiunile patronului. „Nu va fi usor, dar eu am lucrat cu seicul- seicilor (n.r. - si l-a aratat pe Becali), asa ca sunt antrenat”, a spus, razand, Olaroiu.

Gigi l-a umilit si la despartire

Gigi Becali a explicat in stilul caracteristic cum au decurs evenimentele: „Nu are darul vorbirii Oli, dar va spun eu. L-am facut om de patru milioane de euro. Puteam sa ciupesc si eu cateva sute de mii, dar n-am vrut”.

Oli s-a strambat la auzul acestei propozitii. „Nu m-a interesat marele antrenor Olaroiu, ci marele caracter Olaroiu”, a fost a doua palma pe obrazul tehnicianului.

„Oli nu indraznea sa-mi spuna si-l suna pe Virgil (n.r. - varul patronului stelist), cancelarul meu. Ii spunea sa-i puna o pila. La inceput le-a cerut multi bani arabilor, crezand ca nu-i vor da. Virgil imi spunea: „Iar e Oli la telefon”. Ce vrea, ma, Oli? Pana la urma a venit Oli si m-a intrebat: „Ce zici?”. Pai ce sa zic io, zi tu! Vrei sa pleci? „Da, ca banii astia nu se dau nici in Europa”. Bine, sanatate! Sa-i dea Dumnezeu noroc unde se duce”, a completat latifundiarul. Olaroiu a mai precizat ca va semna contractul cu Al Hilal zilele urmatoare, la Paris.

Patronul face strategia

 „Adi Ilie va juca 10-15 minute pe meci” „Adi Ilie va fi si jucator. Oli l-a convins sa se reapuce”, a anuntat ieri Becali. „Gigi mi-a zis: „Te las sa pleci, dar sa nu mi-l iei pe Adrian Ilie”„, a completat Oli.

„Adi va fi si jucator, pentru ca imi convine mai mult sa-l platesc ca jucator decat ca manager. Pentru functia de manager trebuie sa platesc taxe si impozite. Asa ca veti vedea, va intra un sfert de ora, 20 de minute.

Va juca sigur, pentru ca el asculta ce zice patronul. Sa intre cum a intrat Iordanescu in finala de la Sevilla”, a declarat Gigi Becali. „Avem un nou antrenor, sa vedem. Poate o sa mai fac si antrenamente”, a spus Adrian Ilie, vizibil incurcat de postura in care l-a pus Becali.