Evenimentul Zilei > Actualitate > Mafiotul-canibal înspăimântă Europa. Mănâncă micii făcuți din carnea dușmanilor săi cu ceapă și muștar
Mafiotul-canibal înspăimântă Europa. Mănâncă micii făcuți din carnea dușmanilor săi cu ceapă și muștar

Mafiotul-canibal înspăimântă Europa. Mănâncă micii făcuți din carnea dușmanilor săi cu ceapă și muștar

Presa din Austria publică detalii șocante din dosarul unui șef de clan din Muntenegru și Serbia. Potrivit autorităților austriece și sîrbe , Radoje Zvicer a dat ordin ca mai mulți dușmani ai săi să fie uciși și dați prin mașina de tocat pentru a fi transformați în pastă de Ćevapčići (un fel de mici sârbești).

Micii din carne de om i-au fost trimiși apoi lui Radoje Zvicer, care i-a mâncat cu muștar și ceapă.

Teribilul clan Kavački

Autoritățile au început să afle amănuntele înfricoșătoare ale luptei dintre clanuri investigând asasinarea unui tânăr sârb. Pe 21 decembrie 2018, bărbatul de 32 de ani a fost împușcat în cap, după ce a vizitat un renumit local din Wollzeile. Sârbul făcea parte din clanul Kavački , care încearcă să pună monopol pe piața drogurilor în Balcani. Ulterior, o arestare spectaculoasă a adus primele dezvăluiri teribile.
Veljko B., cunoscut sub poreclele „Bestia” și „Măcelarul”, a fost arestat în urmă cu câteva luni. Autoritățile îl acuză că a răpit mai mulți rivali ai clanului, apoi i-a torturat și ucis într-o pivniță dintr-o suburbie a Belgradului. Folosind o mașină de tocat carne, „Măcelarul” a transformat cadavrele în pastă de Ćevapčići.
Pasta a fost apoi trimisă în Muntenegru, la șeful clanului Radoje Zvicer. scrie site-ul stiridiaspora.ro.

Și-a hrănit câinii cu oasele dușmanilor

Șeful clanului a mâncat micii făcuți la grătar cu muștar și ceapă, în vreme ce oasele le-a folosit pentru a-și hrăni câinii.
Șocat de dezvăluirile făcute într-o emisiune de televiziune, președintele sârb Aleksandar Vučić a promis că nu va avea liniște până când cei vinovați vor fi găsiți și pedepsiți. „Îi spun asta lui Zvicer, care este în libertate. Îi spun să-și sune ucigașii să mă omoare și pe mine, pentru că nu va fi liber cât voi trăi eu. Pentru că îmi iubesc țara, pentru că nu o suport când cineva e în stare de asemenea orori. Acești ticăloși nu vor stăpâni Serbia„.

Clanul Kavački operează din orașul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi esențial pentru aducerea cocainei din America de Sud. Membrii săi sunt implicați în ​​crime, șantaj, contrabandă internațională și locală și trafic de cocaină și heroină. Grupul își desfășoară activitatea în țările din fosta Iugoslavie, în Spania, Olanda și în țările din America de Sud. notează newsbeezer.com.