Evenimentul Zilei > Actualitate > Măcel pe plajă. Patru bărbați au fost împușcați mortal. Scandalul a pornit de la așezarea șezlongurilor
Măcel pe plajă. Patru bărbați au fost împușcați mortal. Scandalul a pornit de la așezarea șezlongurilor

Măcel pe plajă. Patru bărbați au fost împușcați mortal. Scandalul a pornit de la așezarea șezlongurilor

Un incident violent s-a soldat cu patru morți, pe o plajă dintr-o localitate din zona de nord a Albaniei. Poliția încearcă să afle care au fost motivele care au dus la folosirea armelor de foc.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o plajă din apropierea localității Shkoder, din Albania. Patru bărbați au murit după ce au fost împușcați într-un schimb de focuri, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică. Anunțul a fost făcut de reprezentanții poliției locale care au precizat că alți doi bărbați ar fi fost răniți în cadrul aceluiași incident, după cu relatează presa albaneză citată de DPA.

Incidentul mortal soldat cu șase victime s-a petrecut pe plaja Velipoje din apropiere de localitatea Shkoder și a implicat membrii a două familii care dețin hoteluri în locațiile respective. Astfel, cele două grupări s-au luat la ceartă în legătură cu aranjamentul corturilor şi a şezlongurilor pe plaja cu pricina, în dreptul locațiilor pe care le dețin. La finalul conflictului, au fost lăsate în urmă șase vicitime, patru morți și doi răniți.

Conform raportului întocmit de poliție, cei doi răniți au fost încătușați și sunt acuzați de „Crimă în alte circumstanțe calificate, împotriva a două sau mai multe persoane” și „Producție neautorizată și deținere de arme și muniție”, în colaborare, după cum transmite politiko.al.

Alți patru cetățeni sunt căutați fiidn suspectați de implicare în acest caz.

Polițiștii investighează cauzele conflictului

Polițiștii nu au reușit să stabilească, în acest moment, ce s-a întâmplat și de ce a escaladat conflictul atât de rapid, astfel încât s-a ajuns la folosirea armelor de foc. La locul incidentului au ajuns numeroase echipaje de poliție și lucrători din forțele speciale care au securizat locul ți au demarat investigațiile.

Polițiștii au confiscat două arme de foc cu pistol, dintre care una a fost găsită la fața locului, în timp ce cealaltă a fost găsită în timpul unei percheziții la unul dintre hotelurile deținute de familiile implicate în conflict.

Mai mulți turiști, oaspeți ai unui hotel din apropiere de locul în care s-au tras focurile de armă au fost alarmați în miezul nopții de conflict. Ei și-au întrerupt vacanța și au părăsit locația de cazare. Printre aceștia s-au aflat și turiști din Kosovo.