Evenimentul Zilei > Monden > „Mă simt falită.” La 81 de ani, pensionara Iris se iubeşte cu Mohamed, care are 36
„Mă simt falită.” La 81 de ani, pensionara Iris se iubeşte cu Mohamed, care are 36

„Mă simt falită.” La 81 de ani, pensionara Iris se iubeşte cu Mohamed, care are 36

Pensionara britanică Iris Jones (81 de ani) a declarat recent, într-un interviu, că se simte „falită şi singură” din cauză că este departe de iubitul ei egiptean, Mohamed Ahmed Ibriham (36).

Diferenţa de vârstă de 45 ani dintre ei nu i-a împiedicat să-şi mărturisească sentimentele, dar pandemia de coronavirus reprezintă o oprelişte în calea iubirii lor. Topită de dorul iubitului tânăr, pensionara Iris a mers de 3 ori în Egipt, dar nu s-a putut acomoda acolo.

Nici Mohamed nu poate obţine viza de soţ pentru Marea Britanie din cauza procedurilor greoaie, iar cea care are doi fii mai mari decât egipteanul suferă cumplit. Într-un interviu pentru Metro ea a dezvăluit că se simte „falită şi singură”.

Singură în modesta ei căsuţă

Jurnaliştii britanici au notat că în acest context, octogenara a fost nevoită să rămână singură în modesta ei căsuţă din Somerset. Acolo ar fi trebuit să locuiască neobişnuitul cuplu cât timp le-ar mai fi permis timpul. Mai ales al ei…

Este o situaţie foarte stresantă pentru pensionara care nu a ascuns faptul că în acest moment al vieţii ei îi lipsesc foarte mult dragostea şi sprijinul care veneau din partea egipteanului.

Iris are dureri de cap la propriu, mai ales când a realizat că nu va mai putea zbura şi a 4-a oară în Egipt. Costurile mari ale călătoriei, dar şi riscul pe care îl reprezintă zborul pentru sănătatea ei au făcut-o să renunţe la această idee, oricât de atrăgătoare părea.

Iris: „Am zile în care plâng tot timpul.”

Iată ce a spus Iris în interviul acordat jurnaliştilor de la Metro: „Am zile în care mă simt bine și alte zile când plâng tot timpul. Sunt separată de cineva pe care îl iubesc şi este atât de greu. Nu am timpul de partea mea, iar avocații lui știu asta.

A trebuit să merg acolo de trei ori și să mă întorc fără el… Nu mă pot întoarce în Egipt, țara aceea nu mi se potrivește. Este prea cald, este prea praf, nu-mi place mâncarea, iar fumul din trafic este absolut oribil. Jumătate din mașinile de pe drum ar fi zdrobite dacă ar fi în Marea Britanie”.

În absenţa lui Mohamed, pensionara a reușit să se reconecteze cu familia ei în ultimele luni. Fiii ei, Stephen, în vârstă de 54 de ani, și Darren, în vârstă de 53 de ani, erau îngrijorați inițial de relația mamei lor. Ei au intrat în alertă mai ales când mama lor a povestit la ITV’s This Morning despre momentul în care a întreţinut relaţii intime  cu bărbatul de 36 de ani.

„M-am simţit din nou ca o virgină.”

În urmă cu un an, pensionara divulga cum a decurs momentul carnal cu egipteanul care a fost capabil să ajungă la amor cu o femeie cu 45 de ani mai mare ca el. La acea vreme, prezentatorii Holly Willoughby şi Phillip Schofield a rămas şocaţi de declaraţiile care au făcut ocolul lumii.

„A fost destul de dur. Nimeni nu mai fusese în apropierea mea de 35 de ani şi m-am simţit din nou ca o virgină. Am folosit un tub întreg de lubrifiant. Nu am putut merge a doua zi. Mă simţeam de parcă aş fi călărit un cal”, spune Iris.

Revenind în prezent, băieţii ei au trecut peste apucăturile cel puţin inedite ale mamei lor. „Băieții mei acceptă acum faptul că acest lucru este autentic.” Pensionara şi-a petrecut Crăciunul alături de fiii ei, dar nu i-a vorbit iubitului în acea zi, „pentru că este musulman și nu îl sărbătorește”.

Cuplul își face timp să vorbească în fiecare zi, o dovadă a faptului că dragostea lor nu a fost afectată de distanţă. Cel puţin pentru romantici… Pentru pragmatici, ar putea fi vorba despre dorinţa de a obţine viza şi despre dorinţa unei femei de a trăi încă o dată ca-n tinereţe.

„Nu credeam că acest lucru se va întâmpla la vârsta mea – îndrăgostindu-mă atât de profund de cineva la jumătatea vârstei mele – dar nu poți decide de cine te îndrăgostești. Vârsta nu are nicio relevanță. Trec de la a fi atât de fericită când suntem împreună la profunzimea absolută a mizeriei când suntem despărțiți”, a mai spus Iris.

sursa: dailystar.co.uk

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.