Evenimentul Zilei > Actualitate > Pensionara care a ajuns vedetă peste noapte! Cum a fost fotografiată în plină pandemie?
Pensionara care a ajuns vedetă peste noapte! Cum a fost fotografiată în plină pandemie?

Pensionara care a ajuns vedetă peste noapte! Cum a fost fotografiată în plină pandemie?

O bătrânică din Pennsylvania, SUA, a ajuns vedetă după ce a rămas fără bere. Da! Gestul ei pentru a face rost de alcool i-a adus faima!

Din cauza pandemiei de Coronavirus, o bătrână aflată în izolare de câteva săptămâni a întâmpinat o problemă foarte mare: a început să rămână fără alcool, scrie News.sky.com.

Pentru a nu ajunge într-un punct mort în care nu mai are ce să facă, Olive Veronesi s-a gândit la un mod foarte creativ prin care să-și refacă rezervele de băutură. Este și modul în care aceasta a reușit să ajungă virală pe Facebook.

Pensionara din Pennsylvania a fost fotografiată ținând într-o mână un afiș uriaș pe care scrie „Am nevoie de mai multă bere!”, în timp ce în cealaltă mână ține chiar o doză de bere.

Femeia se afla la geamul casei sale când a fost fotografiată. Poza a ajuns rapid virală fiind postată pe pagina unei televiziuni locale.

De la momentul respectiv, peste 1 milion de oameni au văzut poza femeii, iar foarte multe persoane deja s-au dus la casa bătrânei pentru a-i livra câteva beri.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: