Evenimentul Zilei > Actualitate > „Mă bântuie nevasta mea moartă”. Caz incredibil de poltergeist
„Mă bântuie nevasta mea moartă”. Caz incredibil de poltergeist

„Mă bântuie nevasta mea moartă”. Caz incredibil de poltergeist

Ted Wiseman spune că este contactat de soţia sa care a murit, Yvonne. Bărbatul crede că, printre altele, unul dintrre motive ar fi faptul că îi poartă paucii de casă!

În vârstă de 79 de ani, bărbatul a declarat pentru Daily Mail că obiectele lăsate în bucătărie sunt misterios puse în ordine „de cineva care nu poate fi decât spiritul lui Yvonne”.

A fost cicălitoare

Omul admite că iubirea lui de-o viață, care a murit anul trecut de la un accident vascular cerebral, îl contactează „de dincolo de mormânt” de când a murit.  

Deşi pare incredibil, domnul Wiseman crede că unul dintre motivele bântuirii ar fi faptul că poartă papucii de casă ai soţiei decedate, femeia fiind o fiinţă  posesivă în timpul vieţii cu lucrurile personale.

De asemenea, domnul cu pricina mai spune că spiritul soţiei îl ceartă pentru că sforăie! „Ba chiar uneori şi chicoteşte!”, subliniază bărbatul. Domnul Wiseman a mai declarat că „Yvonne a fost cicălitoare, aşa că nu sunt surprins că mă cicăle şi acum. Mereu obișnuia să se plângă des obiceiurile mele …în pat”. În mod uimitor, Wisemna mai spune că, în timp ce unii ar fi deranjaţi de faptul că „sunt bântuiţi de neveste, pe mine nu mă deranjează, eu consider reconfortant acest lucru!”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: