Evenimentul Zilei > Actualitate > LUNA DE SÂNGE. Eclipsa care prevestește o schimbare importantă în istoria lumii
LUNA DE SÂNGE. Eclipsa care prevestește o schimbare importantă în istoria lumii

LUNA DE SÂNGE. Eclipsa care prevestește o schimbare importantă în istoria lumii

O eclipsă totală de luna va avea loc pe cer, pe dată de 15 aprilie înainte de miezul nopţii. Potrivit profețiilor, ”luna de sânge” marchează sfârşitul lumii şi a doua venire pe Pământ a lui Mesia.

Marte, Soarele şi Pământul s-au aliniat marţi noaptea, formând o rară “opoziţie a planetelor” ce se produce o dată la 778 de zile, iar Luna, în mișcarea ei în jurul Pământului, intră treptat în umbra acestuia.

Eclipsa din 15 aprilie este numită ”luna de sânge” din cauza culorii roșiatice pe care o va căpăta luna și este prima dintr-un interval de patru eclipse care se vor produce la interval de aproximativ șase luni. Cele patru astfel de eclipse vor avea loc pe 15 aprilie 214, 8 octombrie 2014, 4 aprilie 2015 și 28 septembrie 2015.

Patru eclipse totale de lună produse într-un interval atât de scurt s-au produs numai de câteva ori în ultimii 2000 de ani și a coincis cu evenimente religioase semnificative la nivel global.

Un detaliu important este faptul că prima luna însângerată va fi vizibilă în ziua în care evreii sărbătoresc Paștele, iar următoarea se va produce într-o altă sărbătoare iudaică importantă, de Sukkot. Celelalte două eclipse ce se vor produce anul viitor se vor produce tot de Paștele Evreilor și de Sukkot. Pastorul Hagee spune că, “potrivit profeţiilor biblice, istoria lumii  se va schimba dramatic. Este ceva ce nu poate fi o simplă coincidenţă.”

Eclipsa din noapte de miercuri spre joi va dura 1 ora, 17 minute si 48 de secunde, potrivit Universe Today.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: