Evenimentul Zilei > Actualitate > Lucian Bute îşi pune banii la saltea
Lucian Bute îşi pune banii la saltea

Lucian Bute îşi pune banii la saltea

Campionul mondial la box profesionist la categoria supermijlocie nu se gândeşte în acest moment să-şi deschidă o afacere.

După ce l-a învins, duminica trecută, pe nord-irlandezul Brian Magee şi şi-a apărat pentru a şaptea oară consecutiv titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute a venit ieri în România, unde va petrece o vacanţă de două săptămâni.

Apoi, pugilistul gălăţean se va întoarce în Canada, unde îşi va relua pregătirile pentru următorul meci, programat în vară, care are şanse mari să se dispute în ţara noastră.

Într-un interviu acordat ieri pentru EVZ, gălăţeanul a mărturisit că nu are de gând, deocamdată, să se apuce de afaceri şi a ţinut să precizeze că este dispus să lupte cu orice adversar, pentru a demonstra că este cel mai bun din lume.

EVZ: : Lucian, felicitări pentru victoria cu Brian Magee. A fost greu meciul?
Lucian Bute:
Să ştii că n-a fost chiar aşa de uşor, cum poate cred unii. Nord-irlandezul s-a dovedit un adversar puternic, n-a dat niciun pic înapoi. M-a solicitat destul de mult. După meci, chiar am avut pumnul drept umflat. Din fericire, n-a fost nimic grav, acum sunt în regulă. Am făcut o radiografie şi totul a ieşit bine.

Te deranjează când se spune că adversarii întâlniţi nu se ridică, totuşi, la valoarea ta?
Înseamnă că sunt eu prea bun, nu? Ăştia sunt adversarii disponibili, nu i-am ales eu. În ceea ce mă priveşte, indiferent cu cine am luptat, am muncit foarte mult şi am căutat să mă pregătesc atât cât am putut de bine pentru a învinge. Or să vină şi meciurile tari. Eu, unul, sunt dispus să mă lupt cu oricine, oricând şi oriunde şi să demonstrez că sunt cel mai bun. În momentul de faţă, însă, pugiliştii renumiţi sunt implicaţi în turneul Super Six, aşa că nu am cum să mă bat cu ei acum. Când se va putea, repet, voi boxa cu oricine şi voi accepta absolut orice provocare. Îi iau pe toţi la rând! Vreau să unific centurile.

Ce vei face cu banii câştigaţi (n.r. – ultima bursă a fost de 2 milioane de dolari)?
Nu fac nimic cu ei, îi pun la saltea (n.r.- râde). Deocamdată, nu m-am gândit să-mi deschid vreo afacere, să-i investesc în ceva. O să am timp mai târziu şi pentru asta, găsesc eu ce să fac cu ei. Acum prefer să mă concentrez doar la box.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: