Evenimentul Zilei > Sport > Lovitură financiară dată de Cristi Chivu. Profit fabulos după ce a vândut o vilă
Lovitură financiară dată de Cristi Chivu. Profit fabulos după ce a vândut o vilă

Lovitură financiară dată de Cristi Chivu. Profit fabulos după ce a vândut o vilă

Cumpărătorul a achiziționat o propietate de lux, extrem de costisitoare.

La 39 de ani, Cristi Chivu continuă să se descurce excelent din punct de vedere financiar, chiar dacă nu mai activează ca fotbalist. Fostul căpitan al echipei naționale a dat o lovitură și și-a rotunjit conturile cu o sumă importantă. Și asta după ce a decis să-și vândă vila pe care o deținea la Corbeanca. Suma pentru care ex-fotbalistul de la Ajax Amsterdam, AS Roma sau Inter Milano a bătut palma cu cumpărătorul a fost de 7 milioane de euro.

În anul 2012, Chivu cumpărase imobilul respectiv pentru suma de 6 milioane de euro. Așadar, reșițeanul este pe plus cu 1 milion de euro. Conform celor de la gsp.ro, afacerea a fost încheiată de Chivu și Ștefan Vuza, un om de afaceri în vârstă de 49 de ani, care este proprietarul ChimComplex Borzești. De asemenea, el a cumpărat în anul 2018 Combinatul Chimic de la Râmnicu Vâlcea.

Cumpărătorul, cunoscut om de afaceri

Vila tranzacționată de Chivu și Vuza are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați și este dotată cu mai multe de spații de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Vila are, de asemenea, 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje și un ponton!

Cristi Chivu încearcă să-și facă un nume în antrenorat, după ce a impresionat ca fotbalist. A rămas apropiat de Inter Milano, grupare cu care a câștigat Liga Campionilor în sezonul 2009 – 2010, sub comanda antrenorului Jose Mourinho. A absolvit celebra Școală de Antrenori de la Coverciano și se ocupă de formația Under 18 a celor de la Inter. În trecut, el a mai pregătit echipele de juniori Under 14 și Under 17.

Tocmai pentru că locuiește mai mult la Milano, alături de soție și cele două fete, fostul internațional român  a decis să vândă vila de la Corbeanca, acolo unde locuia foarte puțin.