Nu se ştie dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor petrece o „perioadă mai mare în Marea Britanie” pentru a participa la Trooping the Color și la dezvelirea noii statui a Prințesei Diana, a susținut biograful lor regal, dar cu siguranţă vor fi prezenţi la aceste evenimente.

Omid Scobie, coautor al biografiei Finding Freedom, a declarat că ducele, în vârstă de 35 de ani, și ducesa de Sussex , în vârstă de 39 de ani, au „multe motive pentru a reveni Marea Britanie” în primăvara și vara anului 2021.

Cel puţin Harry nu va dori să rateze un proiect drag lui

Vorbind pe podcast-ul Heirpod , Omid a spus: În martie, avem Jocurile Invictus, care au fost reprogramate, la Haga. În iunie, avem Trooping the Color, la care îmi imaginez că prințul Harry și Meghan ar dori să fie, iar la 1 iulie avem dezvăluirea statuii Prințesei Diana. 

Anunţul vine exact când Ducele a apărut într-un nou video-reclamă  pentru a-și promova cel mai recent proiect – un documentar Netflix.

Omid a dezvăluit: „Nu aș fi surprins dacă am vedea că Ducii de Sussex vor petrece o perioadă lungă de timp în Marea Britanie anul viitor”.

El a continuat să vorbească despre  mai multe angajamente ale cuplului regal care se întind pe perioada primăverii și verii, inclusiv apariții în Haga și Marea Britanie, înainte de a adăuga: Există multe motive pentru care să se stabilească în Marea Britanie pentru acea perioadă şi cu siguranţă totul va reveni la normal.

Harry are un rol principal într-un nou documentar Netflix -Rising Phoenix – care a fost lansat miercuri și care împărtășește istoria și poveștile din spatele Jocurilor Paralimpice.

El s-a alăturat unui apel video cu sportivi care apar în documentar la începutul acestei săptămâni și, într-un clip difuzat ieri de programul Today, a spus: „Poveștile voastre, puterea pe care o arătați voi, este incredibilă. Și cred că trebuie văzut mai mult, trebuie arătat mai mult pentru a scăpa de stereotipuri și preconcepții ”.

Omid mai declară că ducele și ducesa se vor întoarce în Marea Britanie pentru a-și relua activităţile de caritate: „cuplul iubește să iasă și să fie activ pe teren. Harry și Meghan au arătat clar că munca lor în Marea Britanie, inclusiv patronajul lor regal, va continua”, a explicat el. „Cred că odată cu reducerea restricțiilor de călătorie, îi vom vedea deplasându-se din nou și efectuând călătorii în Marea Britanie, atât în ​​mod privat, cât și profesional”.

Marea Britanie va fi întotdeauna importantă pentru ei, dar nu cred că o să-i mai vedem ca regali

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE