Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură de grație pentru PSD! Dragnea, alianță istorică cu un personaj de calibru greu din PSD. VIDEO
VIDEO

Lovitură de grație pentru PSD! Dragnea, alianță istorică cu un personaj de calibru greu din PSD. VIDEO

Seria noutăților anunțate de Liviu Dragnea la ieșirea din închisoare continuă. Este de așteptat ca noul partid pe care îl susține, Alianța pentru Patrie, să racoleze nume grele din PSD. În plus, va beneficia de o alianță cu un politician de mare calibru, cu un statut ambiguu în actualul PSD, dar temut de membrii partidului.

Într-o intervenție în direct în arena EVZ Play, Codrin Ștefănescu a făcut un anunț bombă. Fostul premier și președinte al PSD, Adrian Năstase, va juca un rol cheie în noul partid al lui Dragnea.

Ne vom consulta cu Năstase, ceea ce PSD n-a făcut niciodată”

„Greii din PSD care vor să vină au ușile deschise (n.r. – în partidul lui Dragnea). Adrian Năstase e considerat de majoritatea românilor ca fiind cel mai bun premier de după Revoluție. Există intenția foarte clară de a ne consulta cu Năstase, ceea ce PSD n-a făcut niciodată. România este țară test. Dragnea a reușit să vorbească foarte mult despre prezent, despre haosul din spitale, despre ce se întâmplă în minerit. Va explica în următoarele interviuri”.

Moderatorul Robert Turcescu a comentat că miza Alianței pentru Patrie e foarte mare, căci „există un număr enorm de nehotărâți. E posibil să aibă succes, dar blocajul media va fi complicat”. „Cum a dovedit AUR, blocajul poate fi depășit”, a adăugat Dan Andronic referitor la situația actuală din PSD.

Ediția integrală a emisiunii poate fi vizionată aici:

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: