Evenimentul Zilei > Sport > Lovitură dată de o echipa din Liga 2. Reghecampf vine cu investitori
Lovitură dată de o echipa din Liga 2. Reghecampf vine cu investitori

Lovitură dată de o echipa din Liga 2. Reghecampf vine cu investitori

După despărțirea de Al Wasl din Emiratele Arabe Unite, Laurențiu Reghecampf nu poate sta departe de fotbal. Cunoscutul antrenor dorește să preia un club din Liga 2.

Lovitură dată de o echipa din Liga 2. După despărțirea de Al Wasl din Emiratele Arabe Unite, Laurențiu Reghecampf nu poate sta departe de fotbal. Cunoscutul antrenor dorește să preia un club din Liga 2.

Investitori cu afaceri în agricultură și turism

Inițial a fost  în discuții pentru CSU Craiova, dar nu s-a înțeles cu finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru.

Acum, Reghecampf ar putea întră în calcule pentru Gloria Buzău. Se spune că Reghe intermediază preluarea clubului din Liga a 2-a de către un grup de investitori străini. Conform unor surse, negocierile ar fi într-un stadiu avansat!

Investitorii lui Reghecampf au afaceri în agricultură și turism. Aceștia s-au interesat de situația financiară a Gloriei și au fost încântați să afle că clubul aflat la un pas de dispariție acum câteva luni n-are nicio datorie.

În cazul în care preluarea va avea efect, Gloria se va transformă într-un club de drept privat și va avea, astfel, dreptul de a promova în Liga 1.

Reghecampf e liber de contract din toamna, după ce a plecat de la Al Wasl din Emiratele Arabe Unite. Nu e încă sigur dacă rolul sau va fi doar unul de consultant sau dacă Reghe se va implică și pe parte tehnică la Gloria, scrie sport.ro.

Familia Reghecampf nu mai este implicată în acest moment la niciun club din România, după Anamaria Prodan a făcut pasul înapoi de la FC Hermannstadt.

Reghecampf a mai fost implicat în trecut la FC Snagov

Lovitură dată de o echipa din Liga 2. Gloria Buzău se află acum pe locul 12 în Liga 2, cu 25 de puncte, dar a avut un moment de cumpănă în acest sezon. În ianuarie, autorităţile au anunţat retrgarea finanţării şi retragerea din campionat. La o zi distanţă s-au răzgândit şi în cele din urmă clubul a rămas în Liga 2.

Laurenţiu Reghecampf s-a implicat în trecut şi la formația FC Snagov. Ca antrenor a stat pe bancile Gloriei Buzău, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FC Snagov, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda şi Al Wasl.

El a adus două titluri echipei lui Gigi Becali, în 2013 şi 2014, o Supercupă a României, în 2014