Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură cruntă pentru Ionț Dolănescu. Totul s-a întâmplat la Vaslui
Lovitură cruntă pentru Ionț Dolănescu. Totul s-a întâmplat la Vaslui

Lovitură cruntă pentru Ionț Dolănescu. Totul s-a întâmplat la Vaslui

Îndrăgitul cântăreț de muzica populară conducea, la ieșirea din municipiu spre Muntenii de jos cu 12 de kilometric pe oră, dar a contestat măsura în instanță

Cunoscutul interpret de muzică populară Ionut Dolănescu a rămas fără permis, în municipiul Vaslui, urmând ca procesul prin care acesta contestă măsura luată de Politia Rutieră împotriva sa, pentru viteza excesivă surprinsă de camerele radar, să se desfăsoare la Judecătoria Vaslui, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Pe 21 iulie, radarele din dotarea Politiei Rutiere judetene l-au surprins pe Dolănescu în timp ce acesta gonea cu 125 de kilometri la oră la iesirea din Vaslui spre Munteni de Jos. Dolănescu jr. conducea un Mercedes înmatriculat în Florida SUA. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pe interpretul de muzică populară si i-au întocmit un proces verbal, prin care acesta a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, urmând să plătească o amendă de 1.300 de lei.

Dolănescu are permis de conducere emis în SUA, însă politia a decis să-l lase pieton în România pentru trei luni de zile. Dosarul 7608/333/2019, în care Ionut Dolănescu reclamă IPJ Vaslui pentru modul în care a fost sanctionat, este înregistrat la Judecătoria Vaslui pe data de 1 august, urmând să primească termen de judecată în toamna acestui an.