Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Chivu trece la o nouă măsură. „Îmi place să fiu o femeie voluptoasă”
Loredana Chivu trece la o nouă măsură.  „Îmi place să fiu o femeie voluptoasă”

Loredana Chivu trece la o nouă măsură. „Îmi place să fiu o femeie voluptoasă”

Loredana Chivu este una dintre cele mai „tunate” vedete din showbiz-ul autohton, dar nu renunță la operațiile estetice.

De la ultima intervenție a medicului estetician nu a trecut prea mult timp, dar vedeta se gândește că ar fi bine să mai pună câte ceva la bustul ei , care este și așa destul de generos. Blondina a simțit nevoia să pluseze în  zona sânilor și mai mult.

Blondina a considerat că nu este suficient de „tunată”, așa că a mers  să-și facă câteva retușuri.

Bucuroasă de „performanțele” sale, Loredana Chivu le-a povestit fanilor ei că și-a schimbat implanturile.

„Așa arăt eu după două operații destul de dificile și v-am promis că vă spun despre ce e vorba. Mi-am schimbat implanturile, pentru că aveam o mica problemă la  implantul din partea dreaptă și am hotărât să le schimb și să-mi pun o mărime mai mare.”, a spus Loredana Chivu pe InstaStory.

Mai mult, Loredana a intervenit și la nivelul abdomenului, pentru  avea „cea mai mică talie”, spune ea.

„Mi-am făcut și o liposucție, pentru că îmi doresc să am cea mai mica talie. Deși și înainte era mică, dar acum credeți-mă că este foarte mica. Într-adevăr în această pandemie pusesem câteva kilograme pe mine . Am încercat să fac sort să slăbesc, dar cumva m-am blocat. Nu mi-a întâmplat niciodată să nu mai pot să slăbesc și, oricum, grăsimea de la burtică tot rămâne.”, a mărturisit Loredana Chivu.

Despre intervențiile chirurgicale, Loredana Chivu spune că se simte foarte fericită de alegerile făcute.

„Mie-mi place să fiu o femeie voluptoasă, o femeie care întotdeauna tinde spre perfecțiune și acum mai am foarte, foarte puțin și o să mă simt exact așa cum vreau eu să fiu. O să fiu cea mai bună versiune a mea.”, a mai spus blondina.

Mai mult, Loredana a ținut să-și anunțe fanii că urmează și alte surprize de ordin estetic în viitor, potrivit cancan.ro