Evenimentul Zilei > Monden > Liviu Vârciu își creștinează fiul. Primele imagini din locația petrecerii
Liviu Vârciu își creștinează fiul. Primele imagini din locația petrecerii

Liviu Vârciu își creștinează fiul. Primele imagini din locația petrecerii

Liviu Vârciu a postat, pe contul său de Instagram imagini de la restaurantul în care va avea loc petrecerea de botez a fiului său.

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin, își vor boteza vineri, 17 septembrie, fiul, moștenitorul său, așa cum l-a prezentat. În urmă cu câteva ore, vedeta anunța că după ceremonia religioasă de botez, și-a invitat rudele, prietenii și apropiații la un restaurant de lux, din Capitală, pentru petrecerea de botez.

Liviu Vârciu susține că va fi ceva ieșit din comun, un eveniment cu adevărat spectaculos, după cum relatează publicația Rețete și Vedete.

Într-o postare de pe Insta Story, Liviu Vârciu spunea că nu mai are răbdare până vineri, la ora botezului și că abia așteaptă să dea startul petrecerii de botez. El a postat mai multe fotografii din restaurantul în care se va desfășura evenimentul, cu mesele aranjate și câteva mostre din meniu.

Ultima negociere pentru evenimentul anului

Liviu Vârciu s-a întâlnit cu directorul Ambasador Events, Nicușor Ștan, prieten de ani buni al artistului, pentru a stabili ultimele detalii ale petrecerii.

„Vreau să-i mulțumesc personal pentru că toate evenimentele mele le-am făcut aici. Pentru că au ieșit perfect. Acum, s-a mai scumpit un pic. Și tot negociez cu domnul Nicușor. Dar… bagă mâna în buzunar dacă vrei petrecere, spunea nea Mărin. Dar domnul Nicușor a zis că-mi plătește fiecare artifică… o nebunie de prezentare a tortului. Și mi-a zis că e gratis, nu-i așa?”, a spus Vârciu.

La rândul lui, Nicușor Stan a spus că botezul va fi evenimentul anului, iar el alături de colegi vor face totul pentru aceasta.

„Va fi un cadou la 12 noaptea și nu plătești nici un ban din ăia 15.000”, a spus acesta, glumind cu Liviu Vârciu.

În luna mai a anului acesta, Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita sa, Anda Călin, a născut un băiat perfect sănătos. Cuplul mai are împreună o fetiță, iar Vârciu mai are o fată, Carmina, dintr-o relație anterioară.

Cei doi părinți au dat copilului numele Liviu Matei, după cum a dezvăluit artistul într-o emisiune.

Sursa foto: Rețete și Vedete

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: