Evenimentul Zilei > Monden > L-a lovit chiar de Sărbători. Liviu Vârciu are COVID-19: „Moș Crăciun n-are cum să vină”
L-a lovit chiar de Sărbători. Liviu Vârciu are COVID-19: „Moș Crăciun n-are cum să vină”

L-a lovit chiar de Sărbători. Liviu Vârciu are COVID-19: „Moș Crăciun n-are cum să vină”

Liviu Vârciu, cunoscuta vedetă de televiziune, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. El a contactat boala chiar în pragul sărbătorilor de Crăciun.

Chiar în pragul sărbătorilor de iarnă, înainte de Crăciun, îndrăgitul artist a anunțat într-o postare pe contul său de Instagram că s-a îmbolnăvit. Virusul care a făcut ravagii în toată lumea l-a atins și pe el. Liviu Vârciu a precizat, pentru admiratorii săi din mediul online că este în izolare, din cauza bolii, dar că are o stare de sănătate bună.

Este ultima noutate pe care artistul le-a transmis-o admiratorilor săi, care îl urmăresc pe rețelele de socializare, sub forma unei urări de Crăciun.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a scris Liviu Vârciu pe contul său de Instagram, după cum relatează publicația Rețete și Vedete.

În stilul său caracteristic, Liviu Vârciu a făcut haz de necaz spunând că anul acesta nu va mai primi vizita lui Moș Crăciun care-l va ocoli, conform reglementărilor impuse de autorități în cazul celor care au contactat infecția. Totodată, el și-a anunțat fanii că are o stare de sănătate destul de bine și că prezintă doar simptome ușoare ale bolii.

„E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbători e groasă”, a mai scris Liviu Vârciu în postarea pe care a publicat-o pe Instagram.

Liviu Vârciu și familia sa

Liviu Vârciu are trei copii, o fată în vârstă de 18 ani, pe nume Carmina, o fetiță de doi ani, pe nume Anastasia, dar și un băiat de numai câteva luni, pe nume Liviu Matei. În prezent, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin. Și ca să-i arate cât de mult o iubește, Liviu Vârciu a ținut să facă, public, o declarație de dragoste partenerei sale de viață.

„Și-acum mă îndrăgostesc. Mă îndrăgostesc de Anda în fiecare zi. Mă despart de Anda în fiecare zi, mă împac cu Anda în fiecare zi. Și-acum, când am una care merită, că mi-a făcut doi copii, stau în dubii. Că am comis-o când eram tânăr”, a spus Liviu Vârciu, conform Rețete și Vedete.