Evenimentul Zilei > Monden > Relația lui Liviu Vârciu cu limba franceză. Povestea datează din liceu
Relația lui Liviu Vârciu cu limba franceză. Povestea datează din liceu

Relația lui Liviu Vârciu cu limba franceză. Povestea datează din liceu

Cântărețul Liviu Vârciu a ratat șansa să devină un virtuoz al cornului sau al pianului tehnic, din cauza unei profesoare care a vrut să-l lase repetent.

Vedeta de televiziune a povestit în premieră ce a pățit pe vremea când era elev la Liceul de Arte nr. 42 din Constanţa. Liviu Vârciu a făcut această mărturisire pe platourile de filmare ale show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva”, difuzat de Antena 1.

„Vă spun în primă audiţie asta, eu am plecat de la Liceul de Arte nr. 42 din Constanţa, unde cântam la corn şi pian tehnic, din cauza profesoarei de limba franceză. În clasa a VIII-a mi-a spus aşa: «Dacă tu rămâi la Arte şi faci muzică în continuare, eu te las repetent!». Ce legătură avea ea cu artele, eu habar n-am!”, a spus Liviu Vârciu.

Cu această ocazie, după dezvăluirile făcute în legătură cu pățania din timpul liceului, la antrenamentele pentru cea de-a şaptea gală „Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu a mai spus că, din acest motiv, nu suportă limba franceză.

„Eu când aud franceză, mi se ridică părul pe mine şi fac bube!”, a mai spus Liviu Vârciu, cu umor, în platoul emisiunii.

Liviu Vârciu va cânta în franceză

Cu toate acestea, chiar dacă această limbă străină îi provoacă amintiri dintre cele mai neplăcute, vedeta de televiziune, Liviu Vârciu, va trebuie să cânte în limba franceză. O va face în cadrul show-ului difuzat de Antena 1, sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00. Cât de bine îi va reuși, se va vedea în momentul în care va apărea pe scenă.

Sâmbăta aceasta, Ruleta îi va pune la grea încercare, din nou, pe Liviu Vârciu şi pe Andrei Ştefănescu, care vor trebui să se transforme în Dhurata Dora şi Soolking, o albaneză senzuală şi într-un un rapper franco-algerian.

Cum se vor descurca Liviu şi Andrei cu noua provocare a Ruletei şi, mai ales, cum se va descurca Liviu cu cântatul în limba franceză, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului „Te cunosc de undeva”.