Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc, de mai mult timp, o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe, căreia i-au pus numele Anastasia.

Deși la scurt timp după ce micuța s-a născut, cei doi s-au despărțit, în cele din urmă și-au mai dat o șansă, iar acum formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, dar se pare că se confruntă cu mari probleme financiare.

În urma unui mesaj dubios postat pe o rețea de socializare, fanii au ajuns la concluzia că cei doi au probleme cu banii. Iubita lui Liviu și-a întrebat prietenii virtuali unde ar putea amaneta sau vinde un inel de logodnă, dar nu oricum, ci la un amanet de lux.

Totul se întâmplă la nicio lună de când Anda l-a făcut pe Liviu tată pentru a treia oară.


Anul acesta, Liviu Vârciu a filmat pentru două proiecte ale Antenei 1. Primul proiect e show-ul „Te cunosc de undeva!”, unde participă la transformări pentru a patra oară.

„Sperăm să ne pice şi personaje bune. E nebunie!”, a spus Liviu Vârciu care face echipă şi de această dată cu Andrei Ştefănescu.

Cea de a doua emisiune la care lucrează e „Poftiţi pe la noi! Poftiţi la joc!”, care s-a filmat tot în această vară. Liviu şi Andrei sunt ajutoarele de nădejde ale lui Nea Mărin.

De asemenea, Liviu Vârciu, alături de alte vedete, mai este și model pentru o firmă de haine. Ultima, dar nu cea din urmă este afacerea pe care și-a deschis-o, o crescătorie de prepelițe în care a investit în jur de 500 de euro pentru început. Cu toate astea, nu are de ce să se plângă, pentru că mii de euro îi intră în conturi datorită proiectelor și imaginii sale deja destul de importante pentru care oamenii plătesc în plus, scrie Cancan.