Apariție supriză la ediția 20 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. De pe celebrul platou american Netflix, în bucătaria juraților de la „Chefi la cuțite”! Cei trei chefi au avut șansa să o vadă în fața ochilor la îndrăgitului show culinar pe actrița Anca Dinicu.

Pentru cei cărora nu le spune multe acest nume, actrița s-a remarcat prin modul deosebit în care a jucat personajul Gina Felea, din serialul „Băieți de oraș” de la Antena 1.

Anca Dinicu, colegă de filmări cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin

Actrița a fost colegă de filmări cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Vedeta, care  este mai cunoscută peste hotare decât în țară, a povestit, în timp ce încerca fără succes să gătească ceva, multe amănunte picante din trecutul său profesional, dar și despre unul dintre proiectele sale viitoare.

De pe platoul NEtflix, în bucătăria de la „Chefi la cuțite”

Actrița româncă a primit un rol într-o producție a celor de la Netflix, filmarea fiind făcută în Spania. Ea a dorit să le facă o supriză chefilor, prezentându-se tot ca în rolul Ginei Felea. Acest lucru a fost o surpriză de zile mari pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care au rămas fără cuvinte când au văzut că au fost „colegi de bucătărie” cu Anca Dinicu.

Destăinuirile artistei 

„Gina Felea este o doamnă care are un nightclub în Torino și care și-a făcut reclamă pe internet, pentru a convinge tinere să vină să lucreze la ea. Personajul pe care eu îl interptez e inspirat din Gina Felea reală, dar am făcut o parodie”, a explicat Anca Dinicu despre personajul pe care îl interpretează și cu care a cucerit mii de fani.

Intrată perfect în pielea personajului său, Anca Dinicu a demonstrat cât de bună actriță poate fi nu doar la nightclub în Torino, dar și în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”. La scurt timp după ce a început să gătească a obosit, dar discutiiile dintre actriță și cei trei chefi au meritat să fie urmărite , deoarce show-ul a fost unul senzațional, presărat cu fraze pline de umor, spre bucuria telespectorilor care au uitat de bucatele „semnate” de Anca Dinicu.

Netflix, decizie controversată! Abonatii din întreaga lume, vizati