Evenimentul Zilei > Monden > Liviu Vârciu a ieșit pe plus la botezul fiului său. Cum a mers darul de la invitați
Liviu Vârciu a ieșit pe plus la botezul fiului său. Cum a mers darul de la invitați

Liviu Vârciu a ieșit pe plus la botezul fiului său. Cum a mers darul de la invitați

Au apărut primele informații referitoare la darul pe care l-au primit Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin, de la invitații pe care i-au avut la botezul fiului lor.

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin și-au botezat fiul, pe Liviu Matei, într-un cerc restrâns, în biserică, din cauza pandemiei de coronavirus, în urmă cu un an. Vedeta Tv a ținut să se revanșeze față de cei care nu au putut participa la ceremonia de creștinare și a organizat o mega-petrecere la un restaurant din București. Petrecerea de botez au avut loc vineri, 17 septembrie.

Printre cei invitați s-au numărat la această petrecere s-au aflat Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță și mulți alții.

Pe scenă au urcat Bella Santiago, câștigătoare a X Factor, Jean de la Craiova, dar și Liviu Vârciu, împreună cu colegul său din trupa L.A. Așa cum era de așteptat la o petrecere de caliibrul acesta, invitații au făcut daruri generoase, care au pornit de la 300 de euro și au ajuns chiar și la o mie de euro.

 

Ce profit au făcut fericiții părinți

În cele din urmă, la final, după ce au fost scăzute toate cheltuielile generate de petrecerea de botez, cei doi părinți, Liviu Vârciu și Anda Călin au rămas cu o sumă frumușică, în jur 100.000 de euro, după cum relatează playtech.ro.

Imaginile și fotografiile de la eveniment au fost transmise în exclusivitate de postul de televiziune Antena 1 care a avut contract de exclusivitate cu Liviu Vârciu. De altfel, era și normal, dat fiind că artistul lucrează în cadrul acestui post. Pe de altă parte, el a beneficat de o reducere semnificativă la restaurant, pe baza unui barter închiriat cu patronul locației.

Potrivit sursei citate, artistul ar fi plătit, în cele din urmă, doar chelnerii și un procent de 10 la sută din valoarea totală a costurilor petrecerii de botez. L-au costat, însă, focurile de artificii care au fost lansate în momentul prezentării tortului. Acestea ar fi ajuns la aproximativ 5.000 de euro.