Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea este internat în spital. Ce îi reproșează Klaus Iohannis că se tratează la o clinică privată
Liviu Dragnea este internat în spital. Ce îi reproșează Klaus Iohannis că se tratează la o clinică privată

Liviu Dragnea este internat în spital. Ce îi reproșează Klaus Iohannis că se tratează la o clinică privată

La o dezbatere organizată marti de Festivalul OneWorld, președintele Klaus Iohannis a făcut o serie de aprecieri asupra sistemului de sănătate din România, făcând trimitere la faptul că Liviu Dragnea, preşedintele PSD, s-a internat într-un spital privat.

„PSD, când a cerut votul românilor, a promis sistem de sănătate performant, spitale regionale publice. Nu cred că s-a dus la un spital public, nu? Așa se vorbea”, a afirmat Klaus Iohannis, potrivit romaniatv.net

În weekend, Dragnea s-a internat însă într-o clinică privată, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmând că liderul partidului are dublă hernie de disc şi va rămâne în spital câteva zile.

Din acest motiv, Liviu Dragnea nu s-a prezentat luni la instanța supremă, unde a fost termen în procesul privind angajările fictive la Protecția Copilului Teleorman, în care liderul PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în primă instanță.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: