Evenimentul Zilei > Monden > Dragnea a luat o decizie tranșantă după despărțirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD n-a mai suportat
Dragnea a luat o decizie tranșantă după despărțirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD n-a mai suportat

Dragnea a luat o decizie tranșantă după despărțirea de Irina Tănase. Fostul lider PSD n-a mai suportat

Faptul că Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai formează un cuplu nu este o surpriză pentru nimeni. Fostul lider PSD a confirmat ruptura și susține că își asumă în totalitate decizia luată. Totuși, na făcut niște precizări.

În ultimele zile, presa de scandal a vuit cu privire la despărțirea dintre Liviu Dragnea și mai tânăra sa iubită, Irina Tănase. Conform zvonurilor lansate în spațiul public, ruptura s-a produs la scurt timp după eliberarea fostului lider PSD din arest. La mijloc ar fi o infidelitatea a tinerei, însă fostul politician refuză cu vehemență să vorbească despre viața privată.

Într-un interviu acordat miercuri seara, Liviu Dragnea mărturisește că este peste demnitatea lui de bărbat să vorbească despre modul în care a decurs relația dintre el și Irina Tănase. Întrebat despre zvonurile care apar în spațiul public, fostul lider PSD susține că poate să se formeze și o întreagă telenovelă, el tot nu va deschide acest subiect legat de viață privată, pe care niciodată nu și-a expus-o.

”Pâi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice , am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele. Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva.

Nu îmi stă în caracter. Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele. Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic”, a precizat Liviu Dragnea pentru corectnews.ro.

Motivul despărțirii dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase rămâne un mister

Tot în cadrul aceleiași intervenții, fostul lider PSD susține că motivul despărțirii lui de Irina Tănase nu îi încălzește cu nimic pe români și nici nu le achită facturile restante. Dragnea consideră că mai important este subiectul legat de noua coaliție de Guvernare și de președintele României, Klaus Iohannis.

„În același timp, vă repet ce am spus marți seara: eu sunt sigur că aceste lucruri nu pun nici pâine pe masa românilor, nici nu le plătesc facturile la curent și gaze, nici nu scad prețul carburantului la pompă. De ziua Constituției, trebuia să vorbim despre halul în care a fost călcată în picioare legea fundamentală a țării de însuși președintele României.

Trebuia să vorbim despre valul 5 al pandemiei. Trebuia să vorbim despre noul val de scumpiri anunțat de la 1 ianuarie: la curent și la carburanți, pentru că guvernul majorează accizele la carburanți. Nu despre ce apare în presa tabloidă, ca să mute atenția de la ce se întâmplă cu adevărat în țară. De aceea, eu am să fac ce m-ați văzut făcând și până acum: o să mă ocup, împreună cu Alianța Pentru Patrie, de problemele românilor. Nu de scandaluri, nu de fake-uri, nu de cancan. Eu nu sunt construit așa”, a precizat Liviu Dragnea pentru sursa citată anterior.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: