Petrolul Ploieşti a reuşit cel mai bun meci din acest campionat tocmai în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu, echipa de pe primul loc al clasamentului, pe care a învins-o categoric, scor 4-0. Meciul s-a disputat în faţa unui stadion, „Ilie Oană”, arhiplin.

Y. Hamza, M. Cristescu şi Bokila, „dublă”, au marcat golurile celei mai mari umilinţe trăite de Pandurii în ultima perioadă. Gorjenii nu încasaseră niciun gol în meciurile din deplasare din acest sezon!

Petroliştii ar fi putut câştiga şi mai categoric, dar s-au jucat cu ocaziile la poarta internaţionalului de tineret Lazar.

Arbitrul Alexandru Tudor a pus umărul la succesul gazdelor. „Brad Pitt” l-a eliminat uşor pe Claudiu Voiculeţ şi nu le-a acordat un penalty oaspeţilor la scorul de 1-0 pentru „lupi”.

„O victorie categorică, chiar umilitoare. Jucătorii noştri n-au rezistat presiunii publicului de la Ploieşti. A contat şi eliminarea lui Voiculeţ, fază la care n-a fost nimic. L-am pierdut pe Voiculeţ pentru următoarele două etape pentru un presupus fault”, a spus Petre Grigoraş, antrenorul formaţiei Pandurii.

PETROLUL – PANDURII 4-0

Marcatori: Hamza (40), M. Cristescu (46), Bokila (50 şi 75)

PETROLUL: Bornescu – S. Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme – Opriţa, M. Cristescu, L. Marinescu, Boudjemaa – Hamza, Bokila. Antrenor: Mircea Rednic

PANDURII: Lazar – Unguruşan, Viera, Mamele, Al. Vlad – D. Nistor, Cl. Voiculeţ – Al. Maxim, Ibeh, C. Cristea – Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş

Arbitru la centru: Alexandru Tudor

MINUTUL 90+3: Final de meci.

MINUTUL 80: Adrian Cristea trage în bară, iar Lazar prinde pe linia porţii.

MINUTUL 78: Mare ocazie pentru Petrolul. Gicu Grozav trage puţin alături.

MINUTUL 77: Ultima schimbare şi la Petrolul. Iese Bokila, intră Adrian Cristea.

MINUTUL 75: GOOOOL PETROLUL. Bokila a reuşit „dubla” după o centrare a lui Guilherme.

MINUTUL 72: A treia modificare la Pandurii. Iese Răduţ, intră Lemnaru.

MINUTUL 68: A doua schimbare la gorjeni. Iese Unguruşan, intră Ad. Rusu.

MINUTUL 67: Schimbare la Pandurii. Iese Maxim, intră Boutadjine.

MINUTUL 60: Schimbare la Petrolul. Iese Boudjemaa, intră Grozav.

MINUTUL 57: Bornescu scoate de la vinclu şutul lui Răduţ.

MINUTUL 50: GOOOOOOOOOOOL PETROLUL. Bokila îl „lobează” pe Lazar din apropiere. Apărarea gorjenilor este „praf”.

MINUTUL 46: GOOOOOOOOOL PETROLUL. Guilherme a centrat de pe partea stângă şi Marian Cristescu a înscris din apropiere.

MINUTUL 46: A început repriza a doua. Mircea Rednic a făcut prima schimbare, introducându-l pe Mustivar în locul autorului golului, Younes Hamza.
MINUTUL 45+1: Se încheie prima repriză. La pauză, Petrolul – Pandurii 1-0.

MINUTUL 44: Alexandru Maxim a fost faultat în careul gazdelor, dar arbitrul Alexandru Tudor a închis ochii la această infracţiune evidentă.
Minutul 40: GOOOL PETROLULl! Hamza reia cu capul după o centrare a lui Opriţa, iar Lazar, portarul „pandurilor”, scapă incredibil mingea în poartă!
MINUTUL 35: Gorjenii rămân cu un om în minus! Voiculeţ primeşte destul de uşor cartonaşul roşu pentru un fault comis la mijlocul terenului. Petre Grigoraş, antrenorul oaspeţilor, îşi face cruce şi protestează vehement!
MINUTUL 32: Petrolul marchează prin Hamza, dar golul nu este validat pe motiv de ofsaid.

MINUTUL 17: Mare ocazie Bokila, care a tras alături de la numai 6 metri!

MINUTUL 6: „Pandurul” Călin Cristea ratează incredibil din poziţie singur faţă în faţă cu Bornescu! A urmat şutul lui Ibeh scos de pe linia porţii de M. Cristescu.

MINUTUL 3: Galamaz îl blochează excelent pe Alexandru Maxim, care scăpase într-o poziţie foarte bună.

MINUTUL 1: A început meciul.