Giurgiuvenii s-au calificat, ieri, în grupele Ligii Europa, deşi a fost învinşi pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Olympique Lyon, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei, gruparea de la Dunăre a trecut în faza următoare datorită golurilor înscrise în deplasare, în meciul tur.

"Parcă a fost o copie la indigo a meciului din tur. Am intrat puţin timoraţi, poate că presiunea a fost foarte mare, pe undeva normală lipsa noastră de experienţă. Tensiunea a fost extraordinară, dar important e că totul e bine când se termină cu bine. Îmi doresc cei mai frumoşi adversari, echipele cele mai puternice pentru că aşa ne simţim cu adevărat fotbalişti. Jucând cu astfel de adversari capeţi experienţă şi entuziasm.

Cred că a fost cea mai lungă zi din viaţa mea, începând de astăzi dimineaţă până la finalul ultimului fluier. Sunt fericit, sunt extrem de mândru de aceşti băieţi. Am crezut şi cred în continuare că putem face lucruri extraordinare. Îi felicit din toată inima. Am luptat, am suferit, am avut şi şansă, am avut şi neşansă, dar important e că ne-am calificat", a afirmat Isăilă.