Lidia Buble a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu noul ei iubit. Cum l-a sedus artista pe bărbat

Lidia Buble a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu noul ei iubit. Cum l-a sedus artista pe bărbat Lidia Buble a distribuit o fotografie online. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Ea se bucură de un mare succes pe plan profesional. Fosta concuerentă de la „Asia Express” a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu noul ei iubit.

Dacă în plan profesional Lidia Buble se bucură de un mare succes, lucrurile nu au stat chiar atât de bine și în plan sentimental. Cântăreața a avut o relație de lungă durată cu Răzvan Simion. După ce doi s-au despărțit, Lidia a decis să acorde mai multă importanță carierei sale. În ciuda acestor lucruri, în viața artistei ar exista un bărbat.

Fosta concurentă de la „Asia Express” i-a dezvăluit lui Horia Brenciu că are o relație. Artistul a chestionat-o pe Lidia în legătură cu acest bărbat din viața ei. „Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău”, a spus Brenciu. Lidia s-a plâns în repetate rânduri că are un nas prea mare. Răspunsul artistei i-a făcut pe fanii ei să se amuze cu siguranță.

Ce răspuns a avut Lidia Buble pentru Horia Brenciu

Artista nu s-a supărat pe Horia Brenciu. Din contră, Lidia a mărturisit că iubitul ei nu este deranjat de nasul ei. Cântăreața a mai adăugat că și noul ei partener are nasul mare. Lidia a punctat că, mai degrabă, ea resimte un disconfort în legătură cu acest aspect. Femeia a ținut să precizeze că de multe ori i s-a întâmplat ca bărbații să se îndrăgostească chiar de nasul ei. Acesta ar fi și motivul pentru care nu a vrut să facă o intervenție estetică.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare. Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy”, a spus Lidia Buble în timpul podcast-ului realizat de Horia Brenciu.