Evenimentul Zilei > Justitie > Liderul clanului Corduneanu are din nou probleme! O veche dragoste cu năbădăi l-a adus la Judecătoria Iași!
Liderul clanului Corduneanu are din nou probleme! O veche dragoste cu năbădăi l-a adus la Judecătoria Iași!

Liderul clanului Corduneanu are din nou probleme! O veche dragoste cu năbădăi l-a adus la Judecătoria Iași!

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi români, Costel Corduneanu, s-a decis că este timpul să își pună ordine în viața și să împartă averea adunată cu fosta soție.

Costel Corduneanu , despre care presa locală din Iași scrie că este liderul unui temut clan interlop, care îi poartă numele, a decis să își dea în judecată fosta soție, Alina, pentru a lămuri partajul după pronunțarea sentinței de divorț.

Alina Bogdan și Costel Corduneanu au fost căsătoriți timp de nouă ani, iar pe perioada căsniciei cei doi au cumpărat un apartament de 109 metri pătrați în Iași, în zona Nicolina. Acum, Costel Corduneanu solicită ca acest apartament să îi fie atribuit în procent de sută la sută, avînd în vedere că l-a cumpărat din veniturile proprii. De altfel, Alina Bogdan nu s-a opus acestei cereri, și a dat o declarație notarială prin care este de acord că imobilul să rămână în proprietatea lui Costel Corduneanu. Din câte se pare, Alina Bogdan trăiește în prezent în Statele Unite ale Americii.

O relație tensionată

Cei doi au divorțat în 2011, după ce Alina Bogdan a depus cerere de divorț. După administrarea probelor, magistrații au decis că vinovată de destrămarea căsătoriei este Alina, și au declarat-o vinovată pentru că a părăsit domiciliul conjugal.

„Am ajuns sa fiu sotia lui dupa ce m-a sechestrat si m-a amenintat ca voi ajunge sa ma prostituez in Spania. Am vrut sa ma sinucid, sa fug, dar de fiecare data am cedat amenintarilor, ca imi va omori familia si m-am intors la el. De cind am plecat din tara, de citeva luni, el imi terorizeaza mama, familia si prietenii. Stiind ca mama e in spital, a intrat la ea in apartament si a lasat un cartus de glont, ca s-o intimideze. Daca i se intimpla ceva mamei sau familiei mele, voi contacta consulatul roman si voi spune tot ce stiu”, declara Alina Bogdan, în 2009, pentru presa de scandal.

În replică, Costel Corduneanu a precizat la momentul respectiv că tot ceea ce i se întâmplă, atunci fiind arestat, i se trage de la Alina Bogdan.

„Citeodata in viata faci bine si ti se intoarce rau! Pe sotia mea, Alina, am iubit-o enorm si o iubesc, cu toate ca i-am dat kilograme de aur si ea a fugit de acasa! Soacra mea si-a bagat coada si vrea sa ne desparta. Sa nu uite ca anul trecut am platit 4.000 de euro medicilor din Tirgu Mures ca sa-i puna o proteza la sold. De dragul Alinei, am luat chiar si numele ei de familie: Bogdan. Pe mine ma cheama acum in buletin Constantin Bogdan, nu Corduneanu”, replica, în aceeași publicație, Costel Corduneanu.