Evenimentul Zilei > Monden > Legătura dintre Andreea Esca şi familia lui Alexandru Arșinel: „Primul iubit nu se uită niciodată”
Legătura dintre Andreea Esca şi familia lui Alexandru Arșinel: „Primul iubit nu se uită niciodată”

Legătura dintre Andreea Esca şi familia lui Alexandru Arșinel: „Primul iubit nu se uită niciodată”

Puțini sunt cei care știu că între Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel a fost o frumoasă poveste de dragoste. Bogdan Arșinel a fost primul iubit al vedetei ProTV, iar relația dintre cei doi a fost confirmată chiar de către marele actor, care a murit joi seara, la vârsta de 83 de ani.

Andreea Esca este una dintre vedetele din România care a ales să fie foarte discretă cu viața ei personală. Dar, după ce și-a lansat cartea,  un secret bine ascuns al vedetei Pro TV a ieșit la iveală, şi anume povestea de iubire cu fiul lui Alexandru Arşinel.

În cartea sa, Andreea Esca povestește cu lux de amănunte că în liceu prima ei iubire a fost nimeni altul decât fiul lui Alexandru Arșinel, Bogdan Arşinel. ar  dezvăluirea cu privire la povestea lor de dragoste a uimit pe toată lumea la acea vreme.

Fiul lui Alexandru Arşinel, primul iubit al Andreei Esca

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.  De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a scris Andreea Esca în cartea sa, ”Ce-am făcut când am tăcut”.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre relația Andreei Esca cu fiul ei

Alexandru Arşinel a mărturisit  că fiul său nu i-a vorbit niciodată despre această poveste de dragoste deoarece a fost un băiat foarte discret.

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei eram împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună.

Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație! Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă.

Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva. Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui’, a declarat Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel a murit la spital

Alexandru Arşinel se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti din 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis Spitalul Universitar.