Evenimentul Zilei > Monden > Leacurile-minune l-au vindecat de molima fatală! Un actor celebru apare în prim-plan
Leacurile-minune l-au vindecat de molima fatală! Un actor celebru apare în prim-plan

Leacurile-minune l-au vindecat de molima fatală! Un actor celebru apare în prim-plan

Starul de televiziune Daniel Dae Kim a dezvăluit recent că activitatea lui a revenit „practic la normal” după ce s-a vindecat de Coronavirus în urma unei combinaţii de medicamente.

Jurnaliştii de la Washington Times au preluat subiectul în care actorul ce a jucat în „Lost” şi „Hawaii Five-O” dezvăluie care au fost medicamentele ce l-au ajutat să se pună pe picioare. Astfel, acesta a folosit o combinaţie ce a inclus hidroxiclorochina, un medicament împotriva malariei şi la care s-a referit recent şi preşedintele SUA, Donald Trump.

În postarea lansată pe contul său de Instagram, Kim a detaliat modul în care şi-a revenit după ce contractase teribilul virus apărut în China şi care până la această oră a ucis peste 14.000 în toată lumea.

Problemele de sănătate au dispărut după ce a luat Tamiflu, antibioticul Azithromycin sau Z-Pak şi hidroxiclorochina. De asemenea, acesta a mai folosit un inhalator. „Sunt fericit să raportez că progresul meu a continuat şi practic simt că am revenit la normal.

Sunt suficient de norocos să mă număr printre cele 80% dintre cazuri diganosticate pozitiv şi în care n-a fost nevoie de spitalizare. Aceasta este o statistică importantă”, a declarat actorul aflat în izolare în casa din Hawaii.

Daniel Dae Kim a fost diagnosticat la 18 martie după ce a simţit dureri în gât, în piept şi în corp, dar şi febră la scurt timp după ce a revenit de la New York. La 4 zile după testarea pozitivă cu temutul Covid-19, acesta şi-a revenit şi consideră că un mare merit în recuperarea lui l-a avut hidroxiclorochina.

„Şi iată ce consider că a fost arma secretă: hidroxiclorochina. Este un medicament clasic pentru tratarea malariei, ce a fost folosit cu mult succes în Coreea de Sud în lupta cu Coronavirus. Şi da, acesta este medicamentul menţionat duminică de preşedintele Trump”, a încheiat starul din „Lost” şi „Hawaii Five-O”.