Evenimentul Zilei > Sport > Laurențiu Reghecampf, ajutor nesperat din străinătate. E vorba de bătaia cu Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf, ajutor nesperat din străinătate. E vorba de bătaia cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, ajutor nesperat din străinătate. E vorba de bătaia cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf primește mesaje de susținere din Azerbaidjan. Aceste lucru se întâmplă în contextul bătăii din stradă pe care a avut-o cu fosta soție, Anamaria Prodan. Clipul cei doi a devenit viral rapid.

Fostul antrenor de la Craiova și Steaua, Laurențiu Reghecampf, a primit laude din partea fostului director sportiv al lui Neftchi Baku, Jeyhun Sultanov. „După acest incident, dacă rezultatele nu ar fi fost bune, ar fi trebuit demis fără nicio discuție. Dar rezultatele lui Reghecampf sunt bune. Nu trebuie să intervenim în viața lui personală”, a spus Sultanov.

În plus, acesta a mai adăugat că toate persoanele trec prin anumite problemeîn viață, dar acest incident nu trebuie să îi afecteze negativ munca tehnicianului român. Așadar, Sultanov a precizat că „se poate închide ochii la așa ceva”.

Neftchi Baku este pe locul doi în Azerbaiijan Premier League. Echipa antrenată de Reghecampf se află la egalitate de puncte cu liderul Qarabag (18). Antrenorul lui Neftchi Baku și-a botezat duminica trecută, 25 septembrie, primul său copil pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, Liam Reghecampf. De partea cealaltă, Anamaria Prodan nu a reușit să-și refacă viața sentimentală.

Anunțul clubului Neftchi Baku

De asemenea, presa din Azerbaijan a anunțat, ieri, 28 septembrie, că șefii lui Neftchi Baku au decis ca Laurențiu Reghecampf să continue la club. Așadar, ei vor face abstracție de incidentul dintre antrenor și fosta sa soție. La rândul său, Reghe a asigurat conducerea că nu va pleca.

Antrenorul român a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon și are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei, au precizat oficialii clubului. De asemenea, în comunicatul echipei se mai precizează că niciun membru din conducerea lui Neftchi nu are nicio intenție să îl dea afară pe Reghecampf.

„Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă. În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani. Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, scriu azerii de la SportInfo.az.