Evenimentul Zilei > Actualitate > La ce FACULTATE a intrat ELEVA-MĂMICĂ din Vaslui, care a luat BACUL cu media 9,96
La ce FACULTATE a intrat ELEVA-MĂMICĂ din Vaslui, care a luat BACUL cu media 9,96

La ce FACULTATE a intrat ELEVA-MĂMICĂ din Vaslui, care a luat BACUL cu media 9,96

Absolventa-mămică din judeţul Vaslui, Maria Elisa Pălimaru, care s-a clasat pe locul trei în clasamentul pe judeţ la examenul de Bacalaureat, a fost admisă la Facultatea de Drept a Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, informează realitatea.net.

Tânăra a fost admisă pe locurile bugetate, ocupând poziţia 16 din 706 candidaţi, cu media 9,38.

"Nu mă aşteptam la un rezultat atât de bun, având în vedere că m-am decis târziu să dau admitere la Drept şi am avut la dispoziţie doar o săptămână să învăţ. Alegerea Facultăţii de Drept am făcut-o în ultimul moment, dar nu am renunţat la pasiunea mea, istoria, deocamdată e în standby. Am decis să studiez dreptul, pentru că mă avantajează mai mult, pentru planurile mele de viitor", a declarat, pentru Mediafax, Maria Elisa Pălimaru.

Elisa Pălimaru a fost premiată de curând de Organizaţia “Neamunit” la Piatra Neamţ, la finalul Şcolii de Vară a profesorilor de istorie din România, desfăşurat la Agapia.

Maria Elisa Pălimaru a primit o diplomă pentru “străduinţa de care a dat dovadă şi pentru performanţa obţinută la examenul de Bacalaureat”, precum şi un ajutor financiar.

Proaspăta absolventă a terminat cursurile Liceului “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui şi a obţinut media 9,96 la examenul de Bacalaureat, clasându-se pe locul doi pe liceu şi ocupând a treia poziţie în ierarhia pe judeţ.