Evenimentul Zilei > EVZ Special > Kanye West și-a început campania în forță: a plâns ca o muiere
Kanye West și-a început campania în forță: a plâns ca o muiere

Kanye West și-a început campania în forță: a plâns ca o muiere

Adversarul lui Donald Trump și al lui Joe Biden în cursa prezidențială a rostit un discurs confuz în cadrul primului său miting de campanie, în Carolina de Nord, îmbrăcat cu o vestă anti-glonț.

Anunțul candidaturii muzicianului de rapp la alegerile prezidențiale din noiembrie a fost confuz. În aceeași notă s-a desfășurat și primul său miting de campanie.

Rapperul Kanye West a izbucnit în plâns, duminică, în timp ce ținea un discurs anti-avort, la un miting ce a avut loc în Charleston, în Carolina de Nord, care a marcat lansarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale din noiembrie din Statele Unite.

Îmbrăcat în mod bizar cu o vestă anti-glonț pe care scria „Security”, Kanye West s-a lansat într-un discurs dezlânat, în cadrul unei întâlniri rezervate oaspeților care urmau să semneze un formular de renunțare la responsabilitățile legate de protecția împotriva coronavirus, cum ar fi portul măștii de protecție sau respectarea distanțării sociale.

Starul muzicii rapp a spus că, în trecut,  el și-a dorit ca soția sa, Kim Kardashian, însărcinată la vremea respectivă cu fiica lor, North, să facă avort, apoi a adus vorba și  despre tatăl său.

„Tata a vrut ca mama să mă avorteze. Mama mi-a salvat viața. Nu ar fi existat un Kanye West pentru că tata era prea ocupat”, a spus rapperul, începând brusc să plângă.

A vorbit apoi neinteligibil un minut, apoi a strigat: „Era să-mi ucid fiica! Era să-mi ucid fiica!”.

În discursul său, Kanye West a mai susținut că celebra aboliționistă americană Harriet Tubman „nu a eliberat niciodată sclavi, ea a făcut ca sclavii să lucreze pentru alți albi”.

O parte din discursul starului a devenit viral pe social-media și a provocat uimire, furie și îngrijorare cu privire la sănătatea mentală a artistului.

Kanye West și-a anunțat candidatura pe Twitter, la 4 iulie. Ocazia cu care a declarat că nu va mai purta faimoasa șapcă roșie pe care scria „Make America Great Again”, pe care o purta în timpul întâlinirilor cyu Donald Trump, cum a fost cazul celei din 2018, la Casa Albă.

Cu această ocazie, Kanye West a anunțat că nu-l mai susține pe liderul de la Casa Albă.

Observatorii au remarcat că campania lui West ar putea fi în detrimentul candidatului democrat Joe Biden, în special în statele cheie („swing states”) în care Donald Trump a câștigat în 2016 la limită și în care sondajele îl plasează în prezent în spatele fostului vicepreședinte al SUA.

 

Foto: Facebook

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: