În județul Constanța plouă neîntrerupt de la peste 10 ore, în unele zone dinspre Cernavodă s-au înregistra și peste 60l/mp. Dispeceratul SU Dobrogea dar și dispeceratul Regiei Județene de Apă (RAJA) Constanța au primit sute de apeluri din zonele unde sistemul de canalizare nu a mai putut face față, inundând străzi, îngreunând traficul rutier și transportul în comun. Numeroase mașini au rămas blocate din cauza nivelului ridicat al apei de pe carosabil, echipele de intervenție RAJA au acționat pentru golirea colectoarelor pluviale.

La Cernavodă, din cauza inundațiilor din centru, 40 de persoane au fost evacuate din case și transferate la internatul unei școli. Primăria orașului a rămas fără curent electric. La Constanța, o grădiniță a fost inundată, pompierii i-au ajutat pe copii să ajungă la etajul superior. Intrarea în mall-ul din centrul orașului a fost cuprinsă de ape. In urma ploilor torentiale care au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare de la nivelul municipiului Constanta, mai multe pasaje au devenit impracticabile. 

Probleme sunt și pe drumurile județene, unde se lucrează pentru degajarea carosabilului și evacuarea nămolului și aluviunilor, cele mai grave situații fiind  spre Rasova, Băneasa, Sibioara. Echipele de la Drumuri Județene lucrează la decolmatarea canalelor și rigolelor in zona Bai Nuntași, drumul fiind inundat. Sunt monitorizate in permanență sectoarele de drumuri județene cu istoric privind inundațiile. Meteorologii au prelungit codul galben de ploi până la ora 23,00. Prefectul de Constanța, Ioan Albu a plecat pe teren, la Cernavodă, pentru  a evalua situația la fața locului.