Evenimentul Zilei > Monden > Judecătorul Dănileț în rolul lui Bruce Lee. Demonstrație de arte marțiale la malul mării. VIDEO
Judecătorul Dănileț în rolul lui Bruce Lee. Demonstrație de arte marțiale la malul mării. VIDEO

Judecătorul Dănileț în rolul lui Bruce Lee. Demonstrație de arte marțiale la malul mării. VIDEO

Judecătorul Cristi Danileț s-a dat, din nou, în spectacol, pe o plajă de la mare. El a postat pe Facebook un clip în care s-a filmat făcând o demonstrație de arte marțiale.

Personaj pitoresc din lumea justiției, Cristi Dănileț nu ratează nici un prilej de a ieși în evidență cu postările sale care stârnesc reacții de tot felul. Fie că tunde iarba, la bustul gol, arătându-și fizicul de invidiat, fie se joacă în parc, „confiscând” locul de joacă al celor mici, Cristi Dănileț reușește, de fiecare dată să-și surprindă numeroșii fani de pe rețelele de socializare.

De această dată a făcut-o postând, pe Facebook, un clip pe care l-a filmat la malul mării, în timpul unei demonstrații de arte marțiale. Imaginile sunt însoțite de un mesaj scurt: „Anii au trecut, dar pasiunea a rămas”.

Costumat într-un chimono alb, încins cu o centură neagră, Cristi Dănileț și-a luat în serios postura de luptător de karate și a trecut la treabă. După un salut ceremonios, el și-a demonstrat talentele, stârnind reacțiile celor care îl urmăreau. Scena aleasă pentru acesată demonstrație a fost țărmul Mării Negre, la primele ore ale dimineții, înainte de apariția turiștilor.

Internauții au reacționat după clipul postat de judecătorul Dănileț

Mulți dintre internauții care au urmărit videoclipul postat de judecătorul Danileț s-au arătat surprinși de demonstrația pe care a făcut-o.

„Bruce Lee al săracilor…”, a comentat un internaut care și-a însoțit mesajul cu trei emotocoane care sugerau hohote de râs în lacrimi.

„…trebuie sa va apere si pe dvs cineva”, a replicat rapid magistratul.

„Sincer, nu mă așteptatm să vă văd în postura asta de karate și cu centura neagră. Sunt impresionat și puteam să pariez, la o adică, de faptul că nu cochetați cu carate. M-am înșelat, dar plăcut. Baftă sensei!”, a scris un alt internaut.

„Bruce Lee îl bate pe Van Damme, iar Dănileț pe amândoi. Felicitări!”, a mai scris un altul.

Nu este prima oară când magistratul Cristi Dănileț se dă în spectacol pe Facebook. În urmă cu aproximativ un an, în plină pandemie, magistratul a făcut o altă demonstrație de karate pe marginea piscinei sale. Și, la fel, a postat imaginile pe internet, pe rețelele de socializare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News