Jador s-a despărțit de Oana Ciocan. Mireasa care și-a ratat nunta a luat foc

Jador s-a despărțit de Oana Ciocan. Mireasa care și-a ratat nunta a luat foc Jador și Oana Ciocan. Sursa foto Instagram

Recent, Jador a anunțat că este din nou burlac. Manelistul o ceruse în căsătorie pe iubita sa, Oana Ciocan, la Survivor All Stars, dar se pare că iubirea n-a durat prea mult. Cei doi s-au certat de mai multe ori, dar nimeni nu se aștepta să își spună adio înainte de nuntă.

Jador s-a despărțit de Oana Ciocan

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, a dezvăluit Jador, într-un live pe TikTok.

jador

Jador și Oana Ciocan. Sursa foto Instagram

După ce a fost părăsită, Oana Ciocan a declarat că vrea să își ține viața privată departe de ochii cârcotașilor și că nu își dorește să dea detalii despre ce s-a întâmplat.

Reacția Oanei Ciocan

„Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo”, se arată în postarea făcută de Oana Ciocan.

Ne puteți urmări și pe Google News
Oana Ciocan

Oana Ciocan. Sursa foto Youtube

Înainte să se afle că s-au despărțit, Oana Ciocan și Jador au fost văzuți într-un club din Capitală. Cei doi erau însoțiți de Bogdan Mocanu, cu care manelistul a avut mai multe scandaluri. La momentul respectiv, manelistul a declarat că nu va mai vorbi despre viața lui personală pentru că a fost aspru criticat.

Jador a fost aspru criticat

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult. Și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine. Și am decis că viața mea personală este viața mea personală. Și nu voi mai spune nici, da nici nu. Nu voi comenta în niciun fel. Pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect.

Este viața mea. Nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta”, spunea Jador într-un mesaj, pe care l-a șters apoi.