Istvan Kovacs, criticat usturător de Adrian Porumboiu după meciul Barcelona-PSG

Istvan Kovacs, criticat usturător de Adrian Porumboiu după meciul Barcelona-PSG Adrian Porumboiu: Sursa foto: Facebook

Adrian Porumboiu a comentat prestația arbitrului Istvan Kovacs din sferturile Champions League, Barcelona-PSG , scor 1-4. Fostul finațator a transmis că de regulă nu urmărește meciurile arbitrate de Kovacs, dar a făcut o excepție de acestă dată.

Istvan Kovacs, distrus de Adrian Porumboiu

Din postura de fost cavaler al fluierului, Adrian Porumboiu l-a taxat pe Kovacs că l-a eliminat pe Xavi, care, în opinia fostului arbitru nu trebuia eliminat. De asemenea, afaceristul moldovean încă nu a uitat greșelile mai tânărului central comise împotriva fostei sale echipe, FC Vaslui.

„Îl deleagă Vassaras prin nașul lui de la UEFA, clasă tot nu are”. Omul de afaceri și-a continuat triada la adresa lui Kovacs, care ar fi fost prea arogant cu jucătorii Barcelonei, când, de fapt, un arbitru ar trebui să fie umil, este de părere Adrian Porumboiu.

Istvan Kovacs, arbitru. Cartonaș roșu Barcelona

Sursa foto: X

Jucătorii sunt actorii principali, nu arbitrul

„Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează Kovacs, dar am făcut o excepție. Eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta pentru că am niște amintiri care îmi strică seara. A ajuns acolo și tot nu înțelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, nu imediat să dea afară antrenorul. Stai puțin, poți să-l atenționezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu să fii buricul Pământului!

Ne puteți urmări și pe Google News

Jucătorii sunt actorii principali, nu arbitrul. El trebuie să fie umil, dar Kovacs nu are asta în el. I s-a permis, eu mă bucur că un arbitru ajunge acolo, dar nu pot să fiu bucuros de modul cum a arbitrat. Că a ajuns acolo pe relații, prin ce a ajuns. În România, cum să spun, se face de rahat și acolo stă la șampanie și icre negre. Îl deleagă Vassaras prin nașul lui de la UEFA. Foarte bine, dar clasă tot nu are”, a declarat Adrian Porumboiu.