Evenimentul Zilei > Monden > ISTORIA SE REPETĂ! După Andreea Bălan, o altă vedetă de la noi trece prin momente îngrijorătoare: „Am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect”
ISTORIA SE REPETĂ! După Andreea Bălan, o altă vedetă de la noi trece prin momente îngrijorătoare: „Am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect”

ISTORIA SE REPETĂ! După Andreea Bălan, o altă vedetă de la noi trece prin momente îngrijorătoare: „Am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect”

Gabriela Cristea a fost avertizată de către medici că ar putea să treacă prin aceeași situație prin care a trecut Andreea Bălan acum câteva zile, când a dat naștere celui de-al doilea copil. Prezentatoarea Tv ar fi fost pregătită în privința acestui aspect chiar de la prima sa vizită la spital.

În doar câteva zile, Gabriela Cristea urmează să o aducă pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei, însă situația dificilă prin care a trecut Andreea Bălan în urmă cu puțin timp, o cam îngrijorează pe vedeta Antena Stars. Mai ales că medicii au avertizat-o încă de la primul control în legătură cu riscurile care ar putea interveni în timpul intervenției.

„Eu am un profil care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an și cinci luni distanță între cele două operații de cezariană. De aceea merg destul de des la medic. Andreea a trecut cu greu și o felicit! În cazul meu, apropos de ce spunea Andreea, am fost avertizată încă de la prima vizită la meic ținând cont de mai mulți factori. Eu am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect. Eu am o trombofilie și am avut recomandarea medicului să fac cezariană. Eu voiam să nasc natural la prima naștere, dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Sunt extrem de monitorizată, deoarece urmează să nasc în doar câteva zile”, a declarat Gabriela la Xtra Night Show.

Gabriela Cristea este căsătorită cu cântărețul Tavi Clonda, alături de care mai are un copil.