Evenimentul Zilei > Politica > Ironii PSD la adresa ministrului Ion Ștefan. „Grindă” a intrat în gura lui Teodorovici
Ironii PSD la adresa ministrului Ion Ștefan. „Grindă” a intrat în gura lui Teodorovici

Ironii PSD la adresa ministrului Ion Ștefan. „Grindă” a intrat în gura lui Teodorovici

Senatorul PSD Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru al Finanțelor Publice în Guvernul Dăncilă, l-a ironizat pe Ion Ștefan, ministrul dezvoltării pentru prestația pe care acesta a avut-o în Parlament cu prilejul dezbaterii moțiunii simple împotriva sa.

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a avut o reacție pe Facebook, în care a făcut referire la prestația lui Ion Ștefan poreclit Grindă, fără să rateze ocazia de a-și înțepa colegii de partid, în special pe actualul lider interimar, Marcel Ciolacu.

Teodorovici a postat un videoclip – parodie, intitulat „Buchiseala lui Grindă”, în care sunt montate bâlbele din discursul lui Ion Ștefan, din fața Parlamentului, cu imagini și replici haioase culese din alte clipuri de pe internet.

Postarea este însoțită și de un scurt comentariu, în care Teodorovici îl ia peste picior pe ministrul liberal pentru lipsa de abilitate cu care vorbește în public.

„Acesta este nivelul de competență și meritocrație din PNL‼️ Asimptomatic … Vă imaginați cum ar fi decurs discuțiile dintre ministrul Grindă și oficiali ai instituțiilor europene, la Bruxelles, dacă era la guvernare în perioada în care România deținea președinția Consiliului UE⁉️ Cu siguranță, traducatorii ar fi fost nevoiți să învețe o nouă limbă – GRINDINEZĂ‼️”, a scris Orlando Teodorovici în comentariul care însoțește videoclipul.

În același context, la final el a amintit că actualul Guvern, condus de Ludovic Orban, din care face parte și ministrul Ion Ștefan, a fost învestit cu ajutorul voturilor date de PSD, ca urmare a deciziei actualei conduceri interimare a PSD.

„Și când te gândești că votul acestui guvern de incompetenți a fost decizia “conducerii” interimare a PSD⁉️”, a încheiat Teodorovici postarea de pe Facebook.

Camera Deputaţilor a dezbătut marţi, în sesiunea extraordinară, moțiunea simplă împotriva ministrului Dezvoltării, amânată la începutul lunii iunie după ce Ion Ştefan a invocat motive de sănătate. Votul urmează să fie dat săptămâna viitoare, într-o nouă ședință de plen a Camerei Deputaților.

În textul documentului depus de PSD, intitulat „Guvernul PNL după Grindă se cunoaște”, ministrul liberal a fost acuzat de fals în acte publice, autorii spunând că acesta nu este anchetat de autorități din motive greu de înțeles.

„Prezenta moţiune simplă are drept scop evidenţierea celor mai importate aspecte negative care au marcat mandatul ministrului Ion Ştefan şi care constituie deja motive foarte puternice pentru demiterea sau demisia acestuia de la conducerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei”, au arătat semnatarii moţiunii.

Ministrul Ștefan respinge acuzațiile PSD: „Ați compus invective și calomnii”

Eșec la Ministerul Dezvoltării. Ministrul Ștefan a legat restructurarea de grindă

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: