Irina Lazareanu a fost arestata

Irina Lazareanu a fost arestata

Manechinul roman si cantaretul Pete Doherty au fost retinuti sub suspiciunea de posesie de droguri.

Cantaretul britanic Pete Doherty (28 de ani), fostul iubit al lui Kate Moss, si actuala sa prietena, topmodelul de origine romana Irina Lazareanu (25 de ani), au fost arestati luni dimineata, la Londra, sub suspiciunea de posesie de droguri, informeaza presa britanica.

Artistul, care se afla de mult timp in atentia politiei si care a fost iertat de mai multi judecatori dupa ce a promis ca isi va trata dependenta de droguri, este, de aceasta data, intr-o situatie destul de grava si risca inchisoarea.

La doar o zi dupa ce presa internationala anunta ca Pete Doherty s-a impacat cu mai vechea sa dragoste, Irina Lazareanu (cu care a avut o relatie de cateva luni in 2004), cantaretul este din nou in atentia opiniei publice, consumand un nou episod din „epopeea” drogurilor, o poveste cu excese, internari la dezintoxicare si arestari, care dureaza de mai multi ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Luni dimineata, la ora 2.30, politistii au oprit automobilul in care se afla cantaretul impreuna cu Irina Lazareanu si Andrew Boyd, managerul trupei Babyshambles, din care face parte Doherty, si l-au scos pe artist cu forta din masina. Cei trei veneau de la Festivalul V din  Staffordshire, unde formatia Babysham-bles sustinuse un concert.

„Era alb ca o stafie si i se roteau ochii in cap. Apoi a inceput sa planga si sa-i implore pe politisti”, spune un martor, citat de tabloidul „The Sun”. Toate cele trei persoane au fost arestate si duse la sectia de politie, iar Doherty este pasibil de pedeapsa cu inchisoarea.

Kate Moss se simte tradata La inceputul lunii august, cantaretul, acuzat de detinere de droguri, a scapat de inchisoare inca o data, dupa ce un judecator a respins condamnarea in favoarea internarii intr-o clinica de dezintoxicare din Londra. Doherty s-a declarat atunci vinovat de detinere de cocaina, heroina, canabis si ketamina.

Noua „isprava” a lui Doherty, apostrofat de aceasta data de presa din Marea Britanie, vine la doua zile dupa ce cantaretul a fost laudat de jurnalisti pentru ca a ajutat victima unui accident de masina. 

Adus la sectia de politie, Doherty nu a ezitat sa faca semne obscene ziaristilor aflati la fata locului, insa, de asemenea, nu ezita sa apeleze la ajutorul lor atunci cand vrea sa transmita cate un mesaj fostei sale iubite, care l-a parasit la inceputul lunii iulie.

Potrivit presei britanice, Kate Moss s-a aflat si ea la Festivalul V din Staffordshire, dar a evitat sa se intalneasca cu Doherty si Lazareanu. Topmodelul se simte tradat, consemneaza jurnalistii englezi, deoarece ea a fost cea care a lansat-o pe Irina in lumea modei.

Modele de top

Prietene bune Kate Moss i-a inlesnit Irinei Lazareanu aparitia pe coperta revistei „Vogue”, iar aceasta a fost remarcata de marii creatori de moda. Cu cateva luni in urma, Kate Moss a ales-o pe Lazareanu sa-i promoveze colectia de haine, creata pentru lantul de magazine Topshop.