Evenimentul Zilei > International > Iranul AMENINȚĂ: Israelul va ajunge în „SCAUN CU ROTILE” dacă ne va ataca
Iranul AMENINȚĂ: Israelul va ajunge în „SCAUN CU ROTILE” dacă ne va ataca

Iranul AMENINȚĂ: Israelul va ajunge în „SCAUN CU ROTILE” dacă ne va ataca

Israelul va ajunge în "scaun cu rotile" dacă statul evreu va ataca Iranul, a declarat preşedintele Parlamentului iranian, Ali Larijani.

Declarația a venit ca o replică la discursul premierului israelian Benjamin Netanyahu, informează Jerusalem Post, conform B1 TV.

"Americanii vor vedea o ripostă zdrobitoare şi multilaterală care va lăsa Israelul în scaun cu rotile, dacă statul evreu va îndrăzni să atace Iranul cu sprijinul Congresului SUA", a afirmat Ali Larijani.

"Discursul lui Benjamin Netanyahu a fost pur şi simplu o oră de repetare a unor sloganuri care demonstrează neliniştea unui regim fals. Problema Israelului nu este programul nuclear iranian, ci influenţa regională a Revoluţiei Islamice. Acuzaţiile privind susţinerea terorismului sunt ridicole", a adăugat Larijani, care l-a numit pe premierul israelian drept un "ipocrit" şi i-a atribuit moartea palestinienilor şi a specialiştilor iranieni în tehnologie nucleară.

"Singurul care este furios şi supărat din cauza evoluţiei negocierilor cu Iranul este un regim de ocupaţie care supravieţuieşte din invazii şi războaie", a declarat, la rândul său, preşedintele Iranului, Hassan Rohani, referindu-se la Israel.

Premierul Benjamin Netanyahu a avertizat, în Congresul SUA, că un Iran dotat cu arme nucleare ar fi o mare ameninţare pentru întreaga lume. 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: