Evenimentul Zilei > Monden > Ioana Gheorghiaș, consul general al României la Torino, înșelată de soț. Vinovatul Valentin Popescu a rămas fără funcție
Ioana Gheorghiaș, consul general al României la Torino, înșelată de soț. Vinovatul Valentin Popescu a rămas fără funcție

Ioana Gheorghiaș, consul general al României la Torino, înșelată de soț. Vinovatul Valentin Popescu a rămas fără funcție

Valentin Popescu, consul la Torino, și-a înșelat soția, pe Ioana Gheorghiaș, consul general al României la Torino. Din acest motiv, Ioana Gheorghiaș ar fi fost atât de nemulțumită, încât l-a eliberat din funcția oficială pe soțul infidel.

Ioana Gheorghiaș, fiica lui Mugurel Gheorghiaş, alias „Melcul”, apropiat al fostului șef PSD Liviu Dragnea și acționar al firmei Tel Drum, este consul general al României la Torino. Soțul Ioanei, Valentin Popescu, tot consul la Torino și el, și-a înșelat soția, motiv pentru care Ioana Gheorghiaș ar fi decis ca bărbatul să fie eliberat din funcție, dat fiind că acesta îi era subordonat la Consulatul din Torino.

Consulul Valentin Popescu, exclus din MAE după ce și-a înșelat soția, care este consul general la Torino

Potrivit site-ul Consulatului General al României la Torino, la Secția consulară, acolo unde era trecut și Valentin Popescu, figurează acum Laurențiu-Mircea Babei și Mihai Manolescu.

Cel mai probabil, escapada amoroasă a fostului diplomat l-a costat nu doar despărțirea de soție, ci și sfârșitul carierei. Pe lângă asta, surse apropiate acestora spun că Valentin Popescu nu ar fi la prima abatere, ceea ce ar fi determinat reacția imediată a Ministerului Afacerilor Externe.

Sursa: Cancan.ro/ Valentin Popescu și Ioana Gheorghiaș

Consulul Valentin Popescu, întâlnire cu tânăra Alexandra Cobzariu

În timp ce soția lui era la Torino, Valentin Popescu a fost surprins ieșind din clubul LOFT cu Alexandra Cobzariu, iubita unui afacerist din Mamaia.

Sursa: Cancan.ro/ Valentin Popescu și Alexandra Cobzariu

După plecarea din club, Valentin Popescu și amanta sa au mers împreună într-un apartament situat în proximitate, provocând gelozia, dar și reacția consulului general Ioana Gheorghiaș.

Ioana Gheorghiaș și Valentin Popescu, reprezentanți diplomatici ai României la Torino

Ioana Gheorghiaș și Valentin Popescu formau un cuplu înainte ca ambii să fie învestiți în funcții înalte la Consulatul României de la Torino.

„Erau împreună de ceva vreme și s-au căsătorit relativ recent, după ce au plecat în post. Dar nu e ceva care să nu se accepte în Ministerul de Externe.

Având în vedere că se pleacă ani de zile în locuri străine, se acceptă să fie soț și soție la același consulat. Mai sunt cazuri si e cumva des întâlnit. Ea a dat examen pentru postul ei, nu am auzit lucruri rele despre ea, e o tipă OK”, au spus surse apropiate celor doi, conform Cancan.ro.