Evenimentul Zilei > Monden > Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, un „regal”. Suma exorbitantă plătită pentru sicriu
Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, un „regal”. Suma exorbitantă plătită pentru sicriu

Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, un „regal”. Suma exorbitantă plătită pentru sicriu

Petrică Mîțu Stoian a fost dus azi pe ultimul drum la cimitirul Ungureni din Craiova. Moartea acestuia a șocat toată România, iar fanii au postat sute de mesaje în memoria cântărețului.Sicriul artistului a costat o avere, iar apropiații nu au făcut rabat la bani.

Familia și apropiații artistului și-au dat silința pentru a îl înmormânta pe acesta așa cum se cuvine.

Sicriu valoros, artist de milioane

Rudele regretatului artist au optat pentru un sicriu special, acesta având un capac frigorific din sticlă. Prețul ajungând la 12.400 de lei.

Îndrăgitul cântăreț a decedat sâmbătă seară la vârsta de 61 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă la AȚI, la spitalul din Reșița. Motivul decesului a fost o supradoză de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în recuperare post Covid-19.

„Privim în urmă și vedem anii petrecuți împreună, toți frumoși și plini de succes. De acum ne vă rămâne cântecul TĂU care va dăinui veșnic. Rămas bun MAESTRE! Noi te vom prețui VEȘNIC!”, a fost mesajul artiștilor Ansamblului Măria Tănase.

Înmormântare cu scandal

Apropiații artistului acuză personalul medical pentru decesul acestuia, spunând că nu a fost tratat corespunzător.

“Credem că a murit cu zile, pentru că el a venit pe picioare, a condus de la Craiova până la Reșița, de la Reșița până la Sasca, unde au ei clinica, și după a doua zi, până seara, să moară?! Cum poate să fie așa. Eu nu cred că se întâmplă asta așa. Eu am convingerea asta că ceva a fost în neregulă acolo, dar nu știu ce. Eu nu acuz pe nimeni, dar ancheta vă desluși această poveste tragică”, a spus una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, la “Acces Direct”.

Sursa foto: Facebook

“În momentul în care s-a ridicat puțin, acoolo s-a învârtit în pat, i-a scăzut brusc tensiunea, s-au alarmat medicii. Noi am ieșit afară, că eram acolo cu el. Și mă gândesc că a fost un atac de panică, nu știu ce a fost. Au venit mai mulți medici, i-au pus o mască de oxigen, el n-a suportat-o și atunci au hotărât să-l ducă la Terapie Intensivă”, a mai spus sora interpretului

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al artistului, a ajuns la capătul puterilor după ce omul care îi era că un model în viață a plecat de lângă el.

”E de necrezut! Am filmat acum câteva zile cu dumnealui la o televiziune, nu a murit de covid, e o informație falsa, au fost alte complicații. Pentru mine a fost că un al doilea tata, mă iubea că pe copilul lui, m-a ajutat mult! Urma să mergem la Chișinău să facem un duet cu Orchestra Lăutarii și maestrul Nicolae Botgros. Noi aveam o relație tata-fiu, vorbeam foarte mult, îi povesteam tot ce fac, în fiecare seara ne auzeam. Mă învață tehnica vocala, n-am cuvinte. Toate întâlnirile cu dumnealui au fost unice. Mereu mă învață de bine, să nu uit de unde plec, mă încurajă că o să ajung mai mare decât el în cariera. M-a ajutat enorm, mereu mi-a dat sfaturi de viață și de cariera.

Cuvintele, în momentul asta, sunt de prisos! Și sunt prea mici pentru durerea pe care o simt. O să rămân mereu băiatul lui nenea, așa cum îmi spunea, și pentru mine e nemuritor! Sinceritatea, felul lui de a fi, sufletul, ajuta pe țoață lumea, nu făcea rău la nimeni. A fost un om foarte bun, un artist cum nu cred că se vă mai naște în tara asta. Eu și ieri am vorbit cu el, se simțea foarte bine, mi-a trimis poze, nu era bolnav. Medicii care au fost acolo, și-au făcut datoria, n-au putut să-l salveze, Dumnezeu l-a vrut sus pentru că îi i-a pe oamenii buni”, a declarat Alin Gabriel Matei.