Evenimentul Zilei > Justitie > Moartea lui Petrică Mîțu-Stoian. Legiștii au transmis primele concluzii! Se schimbă totul
Moartea lui Petrică Mîțu-Stoian. Legiștii au transmis primele concluzii! Se schimbă totul

Moartea lui Petrică Mîțu-Stoian. Legiștii au transmis primele concluzii! Se schimbă totul

Medicii legiști care au efectuat autopsia în dosarul morții suspecte a lui Petrică Mîțu Stoian au transmis procurorilor că îndrăgitul cântăreț de muzică populară a murit din cauza șocului cauzat de tratamentul cu oxigen.

Medicii legiștii au ajuns la concluzia că Petrică Mîțu-Stoian a murit din cauza unui șoc traumatic suferit pe fondul tratamentului cu oxigen hiberbaric. Conform surselor medicale citate de antena3.ro, încă din urmă cu două zile se știa că aceasta a fost cauza decesului.

Acum, în urma autopsiei, s-a putut remarca ruptura alveolelor pulmonare. Sursa citată a notat că ruptura poate avea legătură și cu tratamentul cu anticoagulante primit de interpret.

Practic, în loc să-l ajute, tratamentul amintit nu a făcut altceva decât să faciliteze șocul traumatic. În acest context, surorile celebrului cântăreț de muzică populară au lansat acuzații grele în direcția medicilor.

Totodată, acestea vor să se afle adevărul din spatele decesului care a provocat multă tristețe în rândul celor care au apreciat carierea lui Petrică Mîțu-Stoian.

Petrică Mîțu Stoian a murit cu zile

„Petrică a murit cu zile. A fost o greșeală acolo (n.r. – la clinica din județul Caraș-Severin în care interpretul a urmat tratamentul). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze.

Sursa: facebook.com/PetricaMituStoianoficial

Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat. Ceva nu a fost cum trebuie″, a spus una dintre surori marţi seară, la Antena 3.

Prin urmare, nna dintre a fost chemată la audieri de oamenii legii și a declarat că nu îl acuză pe doctorul care s-a ocupat de fratele său. Totuși, cere cere „să nu mai moară oameni cu zile″.

Cât de vinovat este doctorul de la clinica privată?

„Domnul doctor să urmărească dosarele pacienţilor mai amănunţit şi să vadă dacă este voie să se intre în camera respectivă sau nu este voie. Să se specializeze mai bine″, a precizat femeia în emisiunea Sinteza Zilei.

După moartea cântărețului de muzică populară s-a aflat un alt pacient internat la clinica unde se trata Mîțu Stoian a ajuns la spital cu hemoragie toracică.

Se pare că bărbatul a urmat același tratament pe care l-a urmat și artistul. Așadar, el a fost internat recent la secția de Urgențe a spitalului Județean Reșița după tratamentul cu oxigenoterapie în camera hiperbară. În prezeznt, cercetările vizează uciderea din culpă, dar personalul de la clinica privată din Reșița nu a fost citat în dosar, conform antena3.ro.