„Băi, oameni buni!

Ați auzit cum ne-a dat lecții de drept internațional și alte ramuri, nouă și mai ales judecătorilor „retardați”, care doar sunt cercetați ca fraierii fără să știe lucruri complicate, pe care le știe Dănileț?

Măi, dănilețe, dacă vorbeam numai eu ce știu despre tine, luai vreo nouă ani direct… cu probe multe. Mai știi tu cum urlai să îți grațieze Băse niște „tovarăși” și cum să dăm noi la MJ aviz favorabil pentru tovarășii tăi? Ți i-a grațiat Băse, ai văzut? Nu mă enerva, că aduc hârtii și tot ce dorești. Dar să depășim asta.

În ce tratate și convenții scrie că ce spune Greco e obligatoriu? Sau că nu avem voie să organizăm justiția pe Secții la Parchetul General, ci numai cu secții de magistrați la DNA? Păi îți spun eu: în niciuna! Doar în mintea prietenelor de la Greco ale doamnei Jurma și numai acolo!

Și mai înțeleg că totuși un judecător a condamnat-o pe judecătoarea Popescu, deci procurorii nu ar fi chiar așa de vinovați (că doar știm că nici oamenii achitați nu sunt nevinovați… ce să mai zicem de ăia condamnați în fond).

Aici ai dreptate: alături de procurori ar trebui să înfunde pușcăriile și „acei” judecători, căci principalii vinovați pentru situația în care am ajuns au fost ei, „acei” judecători, cei care din diverse motive (cedat șantaj, frică, boală psihică, etc) au acceptat să nenorocească semeni ai lor, în schimbul unor salarii și pensii „nesimțite”. Nu toți, dar mulți, poate prea mulți”, a scris Ingrid Mocanu, în postarea sa de pe Facebook.