INCREDIBIL. S-a întors la locul unde a VĂZUT MOARTEA!

INCREDIBIL. S-a întors la locul unde a VĂZUT MOARTEA!

Fotbalistul Fabrice Muamba s-a întors, la pauza meciului din Liga Europa Tottenham - Maribor, exact în locul unde pe 17 martie a suferit un atac de cord!

Moment emoţionant joi seară, la pauza meciului din Liga Europa Tottenham - Maribor (scor final 3-1). Fostul fotbalist Fabrice Muamba a revenit exact în locul în care pe 17 martie a văzut moartea cu ochii!

Inima francezului în vârstă de 24 de ani a cedat atunci în timpul meciului Tottenham - Bolton, din Cupa Angliei, şi n-a mai bătut timp de 78 de minute. Doctorii au izbutit un miracol şi l-au readus la viaţă. 

Pentru prima dată de la momentul care i-a pus capăt carierei, francezul a revenit pe stadionul londonez "White Hart Lane", fiind ovaţionat minute în şir de fanii lui Spurs.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu pot să exprim... Tot ce pot spune este mulţumesc fanilor lui Tottenham pentru cum au reacţionat. Au fost oameni care s-au rugat pentru mine. Îi mulţumesc şefului clubului şi tuturor fanilor lui Spurs. Le sunt recunoscător. Sunt nişte fani grozavi", a spus Muamba, copleşit de emoţii.