INCREDIBIL. Gigi Becali îl dă afară de Martinovici de la Steaua dintr-un motiv halucinant

INCREDIBIL. Gigi Becali îl dă afară de Martinovici de la Steaua dintr-un motiv halucinant

Gigi Becali continuă să-şi bată joc de jucătorii emblematici ai "roş-albaştrilor", ultimul intrat pe lista neagră fiind fundaşul sârb. Mai mult, fostul oier a anunţat public echipa Stelei pentru meciul cu FC Copenhaga.

Gigi Becali riscă să-şi pună iar în cap toată galeria Stelei, după ce a început să-şi bată joc şi de cel mai iubit fotbalist din lot. Novak Martinovici a anunţat că nu vrea să joace fundaş dreapta mâine seară, cu FC Copenhaga, în Liga Europa, iar Becali spune că vrea să scape de el şi că-l trimite la echipa a doua. Numai că "satelitul" Stelei s-a desfiinţat!

"Marti" a spus încă din vară că nu mai vrea să joace decât fundaş central, pentru că în bandă nu se descurcă. În acest sezon, sârbul a jucat într-un singur meci fundaş dreapta (Astra - Steaua 3-4) şi a greşit la toate golurile!

"Să fie sănătos, o să-i dau drumul, o să ne despărţim amiabil şi asta este. Eu sunt un om recunoscător şi o să-i dau drumul la iarnă. Ştiţi unde o să-l dau? La echipele contracandidate. M-am înşelat cu Kapetanos, dar ăsta nu juca, dă-l naibii, nu era aşa bun. Probabil că şi-a revenit total fizic şi mintal. Pe mine m-a deranjat şi atitudinea lui din partida cu Napoli", a spus Gigi Becali la sport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Martinovici a spus că nu vrea să joace ca fundaş dreapta, că el s-a sacrificat, că vrea să fie fundaş central. De aceea, dacă nu acceptă să facă ceea ce îi cere antrenorul, va merge puţin la echipa a doua. Nu avem ce să-i facem altceva", a adăugat fostul oier.

"Argăseală spunea să-i luăm 25 la sută din contract, dar nu am vrut, pentru că a dat goluri importante pentru Steaua. El a crezut că dacă a dat picioare unui suporter la Ploieşti a devenit erou şi face ce vrea", a încheiat Becali.

Fotul oier nu s-a oprit aici. La Digi Sport, el a anunţat echipa de start a Stelei în meciul cu FC Copenhaga, de mâine seară, dar şi schimbările pe care le va face Reghecampf!

"Echipa va fi următoarea pentru meciul cu FC Copenhaga: Tătăruşanu - Matei, Chiricheş, Gardoş, Pârvulescu - Bourceanu, Pintilii - Popa, Prepeliţă sau Mihai Costea, Tănase sau Chipciu - Rocha. Reghecampf mi-a zis că asta este strategia prin care vrea să scoată maximum cu FC Copenhaga şi cu CFR. În a doua repriză îl va retrage pe Prepeliţă în locul lui Pintilii. Va fi concurenţă mare între ei. Ultima schimbare va fi în funcţie de ce se va întâmpla. Nu putem neglija competiţia, vor fi 50.000 de oameni în tribune şi nu ne putem bate joc de ei. Soluţia găsită de Reghecampf este extraordinară. Suntem prea puternici", a "dat din casă", în stilul său caracteristic, fostul oier.