Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil ce a putut obţine cu bani o femeie de afaceri din Brazilia, de la Ricky Martin
Incredibil ce a putut obţine cu bani o femeie de afaceri din Brazilia, de la Ricky Martin

Incredibil ce a putut obţine cu bani o femeie de afaceri din Brazilia, de la Ricky Martin

Contra sumei de 90.000 de dolari o femeie de afaceri din Brazilia și-a dobândit dreptul de a se săruta cu cântărețul portorican Ricky Martin în cadrul unei gale organizată la sfârșitul săptămânii trecute în Sao Paolo, de către Fundația Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA.
Câștigătoare a sărutului scos la licitație a fost Ana Paola Diniz, deținătoarea unui salon de frumusețe, iar momentul înfocatului sărut cu celebrul muzician a fost imortalizat şi distribuit pe internet.
 
La acest eveniment, Ricky Martin şi-a prezentat noua cucerire, pe Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, mai tânăr cu 12 ani  decât el. Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au pozat ținându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram cu mesajul: ''Da''. Adică a confirmat  zvonul care circula în legătură cu noua lui dragoste.

La acest eveniment au mai participat mai multe  vedete, de exemplu: Kate Moss și Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo, Victoria. Dar, nicio vedetă nu a reușit să eclipseze noul cuplu de îndrăgostiți, comentează Huffington Post.