Participanţii la protest scandează lozinci precum: „Apăraţi poporul, nu infractorul!”; „Nu cedăm!”, „Cu executare, Dragnea condamnare!”, „Să vă fie frică, poporul se ridică!”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi!”.

Pe pancartele purtate de aceştia se pot citi mesaje precum: „Stop joc penalilor”, „Parlament penal: din tinereţe până în bătrâneţe m-ai ţinut numai prin pieţe”, „Zi de zi aici vom fi”, „Justiţie nu corupţie”.

La miting au ajuns şi câţiva lideri ai USR, printre care preşedintele Dan Barna şi deputatul Ionuţ Moşteanu. Circulaţia a fost blocată cu maşini ale Poliţiei Rutiere şi trupe ale Jandarmeriei echipate pentru intervenţie. Protestatarii au format un cordon pe trei rânduri. 

La ora 19.00, câteva sute de persoane merseseră să protesteaze în Piaţa Victoriei faţă de coaliţia PSD-ALDE. Protestatarii au blocat o bandă din carosabilul din zona Muzeului Antipa, după o altercaţie cu poliţiştii de la Rutieră.

Cei prezenţi la miting scandează „Jandarmeria apără hoţia!”, „Hoţii, hoţii!”, „Demisia!”, „Ieşiti din casă dacă vă pasă!”, „DNA să vină să vă ia!”, „Dragnea, nu uita, România nu e a ta, să faci tu ce vrei cu ea”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „Să vă fie frică, poporul se ridică”.

Tot în zonă, pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa, este amplasată o măsuţă unde se strâng semnături pentru iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”.

Participanţii la protest, oameni de toate vârstele, poată steaguri tricolore, vuvuzele şi strigă mesajele de la o staţie de amplificare amplasată în Piaţa Victoriei. O parte dintre ei sunt prezenţi pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa.

Un participant la protest a încercat să-i provoace pe jandarmi și a fost imediat imobilizat de forțele de ordine.

La miting sunt prezente echipaje ale Jandarmeriei şi ale poliţiştilor de la Rutieră.