„Dacă doamna Dăncilă n-ar fi fost premier, vă spun că-n acest moment eu aș fi susținut-o cât se poate de clar al PSD, dintr-un motiv extrem de serios. E un politician cinstit, o femeie cinstită, este o femeie care, cum să spun eu… și, cu siguranță, s-a eliberat de agreement-ul pe care-l avea cu fostul președinte al PSD, care, după părerea mea, cum să spun, o teroriza și consider că, fiind o femeie cinstită, deșteaptă și determinată, poate să facă multe lucruri bune în fruntea Guvernului României pentru cetățeni” a spus Marian Oprișan, după CExN al PSD. 

Întrebat de ce a acceptat Viorica Dăncilă acest agreement, Oprișan a răspuns: „Nu se pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus ulterior numirii sale ca premier. Să nu intrăm în amănunte, că sunt istorie”. 

 

Marian Oprișan a spus că acum partidul se află într-o situație fericită. „Nu vreau să intru în amănunte, dar știți foarte bine că, după pierderea alegerilor, dl Dragnea nu mai putea rămâne președintele PSD. Ne-a luat-o justiția înainte”.