Evenimentul Zilei > Social > Încăierare la Consiliul General al Capitalei după ce viceprimarul Bădulescu a făcut-o PROSTITUATĂ pe o consilieră generală
Încăierare la Consiliul General al Capitalei după ce viceprimarul  Bădulescu a făcut-o PROSTITUATĂ pe o consilieră generală

Încăierare la Consiliul General al Capitalei după ce viceprimarul Bădulescu a făcut-o PROSTITUATĂ pe o consilieră generală

Consilierul general USR Raluca Teodor a anunţat, miercuri, în timpul şedinţei Consiliului general al Capitalei, că l-ar fi auzit pe viceprimarul Aurelian Bădulescu făcând-o prostituată
 „Îi cer domnului viceprimar Bădulescu să spună cu voce tare ceea ce mi-a spus acum câteva minute şi vă rog frumos să vă cereţi public scuze. (…) Este tolerabil să folosească asemenea cuvinte în şedinţa de Consiliu? Mi-a zis că am lucrat în baruri în Anglia şi că am fost prostituată. Asta a spus domnul viceprimar Bădulescu şi sunt foarte îngrijorată de nivelul intelectual şi de sănătate mentală al Consiliului. (…) Acest comportament grobian se intensifică de la o şedinţă la alta, trebuie să fie făcut public, nu este normal”, a declarat Raluca Teodor, în cadrul unei intervenţii în şedinţa de plen, potrivit Agerpres. 

Preşedintele de şedinţă, Marian Orlando Culea, i-a spus că poate folosi pârghiile legale, iar ea a replicat că o va face. 
„Nu spun de cum înţelegeţi dvs. să vă însuşiţi materia în Primărie – mai puţin important – numai că diferenţa între ceea ce aţi spus dvs şi ce am să vă spun eu este următoarea: v-am lăsat, v-aţi făcut programul, numai că din partea mea o să aveţi o surpriză, o să vă dau în judecată. (…) Aveţi probleme de comportament, eu cred că trebuie să vă vedeţi lungul nasului", a precizat Bpdulescu.

De asemenea, primarul general, Gabriela Firea, i-a cerut viceprimarului Aurelian Bădulescu să facă schimb de locuri cu viceprimarul Tomniţa Florescu, astfel încât cel dintâi să nu se mai afle în apropierea Ralucăi Teodor. 

„Fac apel, pentru ultima oară, la consilierii generali, să îi respecte pe bucureşteni, să respecte votul acestora să se comporte la nivelul responsabilităţii pe care au primit-o, să înceteze să mai profereze tot felul de atacuri, ameninţări şi insulte, indiferent din ce partid fac parte. Dacă ele au avut loc – noi nu putem să ştim în acest moment – dacă se simt lezaţi de o manieră sau alta, să apeleze la justiţie şi nu ne transformaţi pe noi, aici, în poliţiştii dvs. Noi suntem aleşi locali, dezbatem proiectele de pe ordinea de zi şi nu mai sunt de acord, mă ridic şi plec şi nu mai revin – cel puţin astăzi – dacă cineva mai intervine pe parcursul dezbaterilor cu alte subiecte.Vă rog frumos să încetaţi. Vă faceţi de râs cu toţii, indiferent din ce partid sunteţi”, a spus Gabriela Firea. 

Viceprimarul nu este la prima abatere. Acesta a agresat verbal şi fizic un bărbat care nu era deacord cu ceea ce spunea viceprimarul.

Pe data de 3 mai, la un eveniment organizat de Ordinul Arhitecților din România, viceprimarul Capitalei s-a enervat după ce un ONG-ist a început să râdă în timp ce Aurelian Bădulescu explica că este interesat de un sistem de prevenire a cutremurelor, sistem prezentat de niște specialiști din Rusia si Israel. Viceprimarul spunea că sistemul ne poate avertiza că vine cutremurul înainte cu patru ore. 

Reporter: Cum patru ore? Aurelian Bădulescu: Exact cu patru ore.  Reporter: Înainte de a se produce un cutremur? Aurelian Bădulescu: Da. Văd că este un tânăr cu barbă acolo care râde. Puteți să veniți…  Barbat: Aveți un sistem? Aurelian Badulescu: Nu aveți, avem. Trebuie să… Dvs mă întrebați pe mine?  Barbat: Da, vreau să aflu. Sunt cetățean. Aurelian Badulescu: Nu, dvs ați râs la ce spun eu, la inițiativa și demersul.  Barbat: Voi continua să râd. Aurelian Badulescu: Dacă veți continua să râdeți, ia, continuați în altă parte. Barbat: Ce faceți? Alo. Aurelian Badulescu: Vă împing. Asta meritați. Dacă mă luați la mișto. Barbat: Nu am voie să râd? Aurelian Badulescu: Nu. Este din categoria oamenilor care nu au ce face. Și vedeți, fumează țigarete din acelea, cred că cu etnobotanice.